КАКАО БИЙЧ СЛЪНЧЕВ БРЯГ – РАЙ ЗА МЛАДИТЕ ТУРИСТИ

Какао Бийч Сл бряг – Дали, защото географското ни местоположение е стратегическо? Дали многовековната ни българска история „проговаря” в нас, но фаворит сред младежките дестинации си остава Какао бийч Слънчев бряг. Международният курортен комплекс продължава да привлича все по – голям брой туристи от различни краища на света.

Всички стъпили на морския бряг, са неустоимо опиянени от златистия пясък, топлото море, безбрежното небе и красиви млади хора. Това е мястото на Балканите, което се явява пресечна точка на европейската и азиатската култура. Тук е горещия полюс с най – интензивен нощен живот и нестихващи забавления.

Какао бийч дискотеки Сл бряг

Сред младите туристи понятието „релакс и почивка” звучи твърде тривиално, на моменти дори скучно, ако няма някакъв „тласък”, ориентиран към задоволяване на потребността от върховна емоция. Именно тази екзалтация кара човек да забрави за ежедневието, да се освободи от рутината и да намери нещо интересно и вълнуващо. Много често това зародило се чувство, макар и на  подсъзнателно ниво, му помага да преоткрие себе си или да постави началото на нещо ново и по – различно.

Още през зимните месеци започват да се изготвят летните програми на най- известните DJ от световен ранг. Почитателите на клубната музика и различните жанрове трескаво следят имената на гостите в дискотеките Bed room, Cacao, The one и др. Всепризнато е култовото обединение на огромни групи млади хора от звуците на ритъма и танца. Магията е несравнима, а всъщност е и необходима във века на новите технологии, където активната комуникация остава забравена или изместена от новите средства за общуване чрез телефони.

Какао бийч – Апартхотели “Елит“ Сл бряг

Какао бийч се оформи не само като най – хубавия  шоколадов плаж  в курорта. Той стана олицетворение на най – страхотните и запомнящи се партита с международно значение. Затова нашите Апарт хотели “Елит“ откриват лятото още през студената зима. Те са предпочитано място за настаняване, което набира голяма популярност сред всички туристи, планували по – нисък бюджет за своята почивка. Настанявайки се в тях, гостът се чувства спокоен в комфортно обзаведените апартаменти. Не мисли за това от къде да си набави свежа храна, тъй като ресторантите са в самите комплекси.  Апартхотели “Елит“ са позиционирани на възлови места. Избирайки да летувате в тях много лесно може да си набавите всичко необходимо от денонощните супермаркети. В подкрепа на казаното до тук, особено важно е да споменем факта, че до Какао бийч няма нужда да използвате таксита, защото ние се намираме точно зад пясъчните дюни.

Ето, затова мечтаните преживявания се превръщат в реалност, защото сме само на “една ръка разстояние“ от забавленията, отдиха сред природата и посрещането на утрото, облегнати на

шезлонга или балкона с ободряващо питие в ръка.

Автор: Апартхотели Елит

slunchev brqg apartameniti ranno more Апартаменти на Слънчев бряг
Apartament na Slanchev bryag

Апартаменти Слънчев бряг

Вече си мислите, че е време да наемете апартамент на Слънчев бряг за почивка през лятото и дали да го направите още сега.

Колкото по-рано сте на морето, толкова по-рано ще дойде лятото в душата ви. Поне това е една от теориите. В интерес на истината, все повече хора се ориентират към морето извън сезона. Причината за това е повече от ясна – няма толкова много тълпи и шумотевици. Какви обаче са плюсовете от една такава почивка, когато вечерно време е нужно да си наметнете нещо, защото не е толкова топло?

Без тълпи

На първо място поставяме спокойствието. Ако не обичате да се гъчкате на плажа или пък да чакате на опашка в някое заведение, то май и юни са месеците за вас.

Лично отношение
Апартаменти Слънчев бряг

Когато сте извън сезона много малко заведения са отворени. Гарантираме ви, че още на втория ден ще познавате сервитьора и собственика, а с вас ще се отнасят, като със стари познати. През това време можете наистина да се насладите на удоволствието от новата храна, а не да бързате да се храните, да ви объркат поръчката или нещо друго, което обикновено се случва по време на шумния сезон.

По-добри цени в хотелски Апартаменти Слънчев бряг

Преди да дойде същинската част на сезона, цените все още не са вдигнати и са доста по-ниски. За същите пари, които бихте дали по време на сезона, можете да си позволите няколко дни в повече на мястото, където сте отишли. През това време можете да видите и повече забележителности, да научите повече за местните и като цяло да си отпочинете от шумната градска обстановка.

Живот извън сезона

Тогава наистина можете да видите мястото, където отивате и по-точно как живеят местните. Истинската атмосфера можете да я усетите единствено и само извън сезона, защото тогава градчетата са такива, каквито са били винаги, а не такива, в каквито ще се превърнат през август.

Освен това, местните жители са изключително дружелюбни и с радост биха ви показали къде да отидете и какво да видите, дори биха ви развели.

Ранни резервации, ниски цени – Апартаменти Слънчев бряг – Апарт Хотел Елит

Ако вече сте се размечтали за море, то няма какво толкова да му мислите! Можете още от сега да направите своята резервация на ниски цени в Апарт Хотел Елит 2 в Слънчев бряг. Това е една чудесна възможност да видите един голям курорт, като Слънчев бряг, в по-различна светлина и да се насладите на всичко онова, което можете да видите извън сезона, а не по време на сезона. Хотелът разполага с висококвалифициран персонал, който  може да задоволи и най-капризните гости на хотела. Единствено само вие липсвате! Очакваме ви!

Ако сме на почивка, море или в ежедневието, трябва да знаем устройството на човешката кожа. Много съществен и наложителен момент е хидратацията. Можем да пристъпим към малко по – задълбоченото изучаване на лосионите за тяло.

По принцип този вид продукти са приоритетни за хора с по – смесена или нормален тип кожа, тъй като епидермисът  им се нуждае повече от хидратация, отколкото от подхранване. В състава на този тип продукти преобладават фруктови киселини, които представляват директен извлек от плодове или зеленчуци, 100% нетоксични, не дразнят кожата, не предизвикват алергични реакции и позволяват редовна употреба.

Много често дерматолозите ни съветват, че най – подходящото време за употреба на боди лосиона е непосредствено след използването на скраб или душ гел с ексфолиращ ефект. По този начин се премахват мъртвите клетки на горния слой на кожата и по – лесно проникват хидратиращите компоненти на боди лосиона, за да изпълнят предназначението си.

Как да използваме ексфолиращ продукт?

Най – важно е в началото да намокрим тялото си с топла, а не с гореща вода, за да не предизвикаме допълнително изсушаване. Масажирането може да се извършва не само с ръце, но и за повече удобство с ръкавица за баня, луфа или с четка с естествен косъм.

Как да използваме лосиона за тяло?

Лосионът за тяло обичайно се нанася след къпане. Зимните месеци, обаче, когато времето е по – студено и сухо, това оказва лошо влияние на кожата и затова препоръчително е лосиона да се нанася няколко пъти на ден.

 Използване на боди лосиони по време на почивка :

1.Задължително след бръснене, епилиране, ексфолиране използвайте лосион! След подобни манипулации кожата губи част от защитния си слой, непозволяващ проникването на бактерии, вируси и други „агресори”.Структурата на епидермиса се нарушава и е необходимо да се възстанови защитната бариера с хидратация и подхранване.

2. Важно е да се нанася след къпане върху изсушена или влажна кожа с масажни движения, като се втрива по – продължително в по – загрубелите участъци като лакти, рамене, колене, пети.

3. След излагане на слънце по време на лятната почивка, задължително се намажете с афтър сън лосион, тъй като слънцето и солената вода допълнително дехидратират кожата.

4. Внимателно нанасяйте лосионите за тяло с прибавени в тях автобронзанти, тъй като могат да оставят петна по светлите дрехи,а ако не сте достатъчно сръчни в бързината на втриване в кожата, рискувате да станете целия на неравномерни петна.

За да се чувства кожата ви комфортно, хидратирана и сияйна, използвайте редовно лосиони или млека за тяло в зависимост от вашите нужди.

Автор:

Апарт Хотел Елит 2 Слънчев бряг

Хидратиращи и подхранващи продукти за тяло – 1 част

Най – големият орган на човешкото тяло е кожата. Тя съдържа над 70% вода, която е необходима не само като защитен механизъм  за него, но и допринася за неговата красота. Какво да правим когато сме на море или плаж.

Под въздействието на много фактори нашето тяло ежедневно губи част от естествените си водни запаси и ако не бъдат възстановени или компенсирани по някакъв начин, това би се отразило пагубно не само за здравето ни, но ще започне да страда и нашата кожа.

Какво представлява млякото за тяло

Млякото за тяло се различава от останалите козметични продукти (олиа и лосиони) със своята формула на разработка. Млякото за тяло съдържа в себе си хидратиращи съставки, благодарение на които по – бързо се абсорбира от кожата, но трябва да отбележим, че в състава му доминират подхранващите съставки и затова консистенцията  му е по – плътна и по – гъста. Следователно, когато ни се налага да избираме за своята почивка, погледнато малко маркетингово, този вид продукт ценово излиза по – икономичен.

За какъв тип кожа е най – подходящо?

Млеката за тяло са идеален избор за хора с по – суха кожа. Съдържащите се в тях подхранващи компоненти като масла, витамини и растителни екстракти, спомагат нашата кожа  да се чувства  по – еластична и витална, като същевременно подхранващите съставки се усвояват чрез втриване, без да оставят мазна следа на горния слой на кожата, наречен епидермис.

Как се използва?

Едва ли сме се замисляли кои части на тялото са по – уязвими на дехидратация. Факт е обаче, че централната част на тялото (гръб и корем) са по – малко податливи на външните агресивни фактори в сравнение с крайниците (лакти, колене, ходила), които системно са изложени пряко на слънце, вятър, студ.

Препоръчително е , за да постигнем максимален ефект в използването, млякото за тяло да се нанася веднъж дневно, най – добре сутрин или вечер след топъл душ върху леко влажна кожа да втриваме с големи кръгови движения докато продуктът се усвои. Абсорбирането на съставките е качествено, тъй като под въздействието на топлината на водата, порите се „отварят” и кожата „жадно поглъща” всички хранителни вещества от продукта.

Почивайки на море или планина, задължително в багажа прибавете този атрибут, за да изживеете напълно удоволствието от ваканцията! По време на отдиха не само душата ви ще отмаря, но и кожата ви няма да страда.

Автор Апарт Хотел Елит 2

Полезни съвети за здравословна почивка през лятото – 2

В предишната статия посочихме няколко практични и лесно приложими съвети за една спокойна и здравословна почивка през лятото. В следващите няколко реда ще научите още здравословни неща, които може да приложите. По този начин храненето по време на Вашата почивка на морето ще се превърне в неповторимо удоволствие.

Фибри

Удачно е през горещите летни месеци да консумирате повече фибри. Можем да сготвим тиквички, патладжани и други зеленчуци без или с малко мазнина, като за предпочитане е да се използва зехтин. Положителен момент е ограничаването на хляба през горещите дни. Приоритетно в менюто трябва да присъстват салатите, но да не се прекалява с количеството мазнини в тях. Добра гарнитура се явяват гръцките сирена и кашкавала  в тях.

Да не се поддаваме на сладките изкушения по плажа

Край брега на морето и на плажа хората прекарват най – много време и следователно изразходват повече енергия в плуване или игри на пясъка. Неминуемо ти се приисква да опиташ разнообразните изкушения в малките барчета по плажа. Мечтите се превръщат в реалност с коктейл и сладолед в ръка. Морският бриз и хладната напитка първоначално ще ни заситят и задоволят желанието, но след това ще ни стане двойно по – топло и по – жадно, тъй като има много калории в тях. Всичко това може лесно да се преодолее, като си направите лека и здравословна закуска за под чадъра от месно филенце  с краставичка и домат, а ако вкусът ви е с афинитет към сосовете, то препоръката ни е да бъдат без майонеза, а с млечен лек сос.

Хранене, когато сме в компания по време на почивка на морето

Най – приятната раздумка се получава в компанията на любими хора. Обикновено увлечени от интересни разговори, забравяме да се контролираме в похапването и се увличаме в поглъщане на повече количество храна. Като прибавим и завършекът на „сладкия грях” сладоледа…само след няколко часа започваме да съжаляваме за безразборното си лекомислие. Дали ще бъде ванилов или шоколадов, е без значение, защото и двата са много калорични. Чувството на охлаждане с наслада е за известно време, което не продължава безконечно. Все пак, ако толкова много го обичате и не можете да му устоите, то направете го по – здравословен! Купувайте си плодов сладолед, който е ниско калоричен и също няма да ви разочарова.

Надяваме се с тези кратки съвети да сме ви подсказали как да прекарате една спокойна и здравословна почивка на морето. В комплекси „Елит” всичко е на една ръка разстояние и апартаментите са на достъпни цени.  Остава и желание от ваша страна, и тогава не само  лятната почивка ще бъде здравословна, но и целия топъл сезон ще премине плавно и облекчено от жегите за вашия организъм.

 Изберете сега своя апартамент в Слънчев бряг на топ цена за курорта !

Автор Апарт Хотел Елит 2

Лесно приложими съвети за здравословно хранене през лятото

Всеки един годишен сезон носи в себе си своеобразно очарование и специфично разнообразие от плодове, зеленчуци или билки. Когато стане въпрос за здравословно хранене, много важно е да се съобразим с това, за да сме здрави през цялата година. За да се чувстваме комфортно и да се радваме на живота, е небходимо да подбираме своята храна. Това важи с пълна сила и за летния сезон, тъй като тогава е времето  на нашата планувана почивка. Освен това е много важно каква храна приемаме, за да нямаме проблеми и да бъдем здрави.

В тази кратка статия ще ви акцентираме на няколко съвета, които може да следвате за здравословно хранене през лятото.

На първо място е хидратацията

С идването на мечтаното лято температурите се повишават, започват летните горещини, а човешкия организъм изразходва огромна енергия в компенсиране на разликата на температурите. Тялото се нуждае от повече хидратация, за да не прегрее. Нуждата от вода е голяма и затова е хубаво, когато излизаме на разходка или стоейки на плажа, да имаме в себе си малка бутилка вода. Същевременно е много важно, обаче да не пием ледена вода или сокове, защото рискът от прекалено шоково охлаждане може да доведе до фатални последствия за човешкия организъм.

Самонаблюдението по време на почивка е много важно – сами сме лекари на себе си и преценяваме кога да засилим или ограничим приема на течности.

Заредете батериите срещу изтощение по време на вашата почивка

През летния сезон може да почувстваме умора и изтощение и затова не бива да подценяваме витамините и минералите. Можем да си ги набавим от всички пресни плодове и зеленчуци, а определено те са в изобилие през летния сезон. Важни са витамините C и Е, които можем да открием в различните  цитрусови плодове. Пазарът предлага разнообразие от киви, лимон, грейпфрут и „царицата” на всички плодове – ябълката. Естествен източник на посочените витамини сред зеленчуците са броколите, доматите, чушките, морковите. Безценен дар от коктейла на червените плодове са ягодите, малините, дините и др., които набавят по естествен начин вит. Е , който от своя страна се явява  мощен антиоксидант, борещ се с вредните свободни радикали, които са причина за бързото стареене на човешкия организъм.

Защита от слънцето

Дори и да не бъдете на море или на почивка, чувствителната кожа се нуждае от защита от вредните ултравиолетови лъчи на слънцето. Често те се  явяват причина за кожни алергии и раздразнения. На тях се дължи и образуването на пигментни петна и лунички. Затова се препоръчва преди да излезете навън, да си намажете лицето и откритите части на тялото с подходяща емулсия, масло или крем, за да не получите раздразнения или изгаряния. Задължително условие, за да се усвоят и действат съставките и UV филтрите е да се нанасят поне 30-40 мин.преди  излагане на слънце или веднага след като излезете от водата.

Надяваме се тези  кратички съвети да ви бъдат полезни и направят почивката ви в нашите Апарт хотели Елит по – спокойна и здравословна.

Надяваме се с тези съвети да направим почивката ви по-здравословна и приятна. В нашия Хотел Апарт Елит 2 ще намерите отлични условия за прекарването на отпуска или почивка. За Вас ще се грижи високо квалифициран персонал, който ще задоволи изискванията и на най-капризните гости. Направете своята резервация още сега на ниски цени! Очакваме ви!

Автор:

Апарт Хотел Елит 2 Слънчев бряг
Евтина почивка на море

Евтина почивка на море

 

 
 

Евтина почивка на море

Евтина почивка на море – Много често  се случва да  искате да почивате на хубаво място, но по възможност да не плащате много. Причините  могат да бъдат най-разнообразни. Може би искате да си купите повече сувенири от морето или пък имате къща на село, която обичате и искате да я реставрирате.  Със сигурност всички вие сте попадали на оферти за почивки. Наистина те са евтини, но не винаги това отговаря на реалната цена,  в офертата.  Убедени сме, че у вас вече се прокрадва мисълта дали наистина има евтина почивка или това е само мит? На този въпрос ще намерите отговор в следващите няколко редове.


Евтина почивка на море – изгодни варианти

Ако пътувате сам имате право да вземете автобус или влак до някоя от големите дестинация – Варна или Бургас, за да ви излезе най – икономично.  Ако сте голяма компания, то най-удачно ще е да си поделите разходите за път и да пътувате с кола. С лек автомобил имате възможност да спрете по всяко време за почивка и не е необходимо да гоните някакъв час на тръгване или пристигане, тъй като вие си определяте за колко време да стигнете до желаната дестинация. . И двата начина си имат своите предимства и недостатъци.

Евтина почивка на море близо до море

Ако сте пък по-авантюристична личност и обичате приключенията, то можете да почивате в някое селце, което да е близо до морето и на бунгала. Да, определено бюджетът ви ще е доста доволен от това, тъй като разценките са доста ниски, а ако сте група приятели, то почивката ви може да излезе почти без пари. Казахме авантюристична личност, тъй като бунгалата не са особено поддържани. Е, ако не ви притесняват дребните недостатъци, то тогава можете да си изкарате чудесно.  Друг вариант е да спите  в хостел или къща за гости. Там цените може да са малко по-високи, но поне получавате прилични условия за парите си.


Храна

Остава храната и водата. За храната вие сами си преценявате колко да харчите на ден,  от къде да пазарувате и какъв бюджет да заделите. Избягвайте капанчетата по морето, тъй като там цените са доста високи, а все пак търсите евтина почивка, нали?!

Ако искате да имате една страхотна ваканция на достъпна цена, то елате в Слънчев бряг! Направете своята резервация в Апарт Хотел Елит 2. Цените там са приятни и реални, а обслужването е на достатъчно професионално ниво. Въпреки, че комплекси Елит са с категория 2-3 звезди, обстановката надминава очакваното. При нас зад „цената” стои по – високо качество. Направете своята резервация още сега на специални ниски цени и планирайте своя чакан летен релакс ! Очакваме ви!

Автор: Апарт Хотел Елит 

Изгаряния при почивка

Големите митове за слънчевите изгаряния при почивка през лятото

Любимият ни сезон, който чакаме буквално цяла година е лятото. С неговото наближаване все повече се надяваме да се озовем на плажа и да се излежаваме до безкрай. Разбира се, всяка една почивка има своите рискове и те могат да удължат неприятно нейното време, което и без това ни се струва безкрайно с дългите летни дни.

Кожните изгаряния могат да ни накарат да се почувстваме като закачалки, защото абсолютно всичко ни боли и при най-лекия допир.  След това всички знаем какво следва – белене на кожата, което също е толкова неприятно. Поради тази причина сме решили да изведем най-разпространените митове за слънчевите изгаряния.

Мляко

Всички сме чували за това, че студеното кисело мляко помага при слънчевите изгаряния. Дерматолозите, обаче са на друго мнение.  Всички те смятат, че единственият плюс от киселото мляко върху парещата зачервена кожа е охлаждащия ефект, който има. Вместо да използвате млякото за това, направете с  него вкусен десерт.

Домати

Често сме чували да изцедим доматен сок върху изгорялата кожа или пък да сложим резени домати, защото съдържат много витамини. Това може да бъде много опасно и безполезно, тъй като доматът освен витамините, съдържа и високо съдържание на киселини. Дори може да ни заболи още повече заради това.

Чай

Много хора препоръчват чай за слънчевите изгаряния, тъй като чаят има противовъзпалителни свойства. За други неща може и да помага, но не и за слънчеви изгаряния. По-добре пийте чая студен и под чадъра, отколкото да правите компреси с него.

Оцет

Оцетът е чудесен за салатата, но не и за слънчеви изгаряния. Оцетът, както и доматите има високо съдържание на киселини, което  може да доведе до още по – големи проблеми. Можете да използвате хидратиращ крем или лосион за тяло, за да намалите болката.

Масло – Изгаряния при почивка

Много баби ревностно защитават тезата, че когато намажем масло върху изгорялата кожа, ще запазим влагата. Това, обаче не е вярно. Както казахме по-горе – по – удачно е да използвате крем.  Освен това, може да вземете и някое хидратиращо мляко с охлаждащ ефект.

Разбира се, за предпочитане е да не се излагате на слънце без подходящата слънцезащита. Ако сте с много чувствителна кожа, то тогава вземете защита, която е с висок фактор. Намажете се поне 30 – 40 мин. преди да сте се изложили  на слънце, за да може защитата да подейства и емулсията да се усвои от кожата. Желателно е след всяко едно излизане от водата да нанасяте отново от продукта.  Стойте под чадъра или се приберете в най-горещите следобедни часове, когато слънцето е най-силно. Изгаряния при почивка са често явление. Можете да си спестите много проблеми и да имате една щастлива и изпълнена с приятни емоции ваканция, ако вземете мерки навреме, за да не изгорите и да не изложите на риск кожата и почивката си.

автор: Апарт Хотел Елит

Какво да вземем в куфара за море

Вече сигурно си мечтаете за морето и искате да сте на плажа, особено когато навън е студено и изобщо не е за излизане. Независимо за каква почивка става въпрос, винаги идва основния момент и често явяващ се проблем – стягането на багажа. С тази статия ще ви дадем ценни съвети как да си приготвите багажа за почивката, така че да имате всичко необходимо и нищо излишно.стягане на куфар – полезни съвети

Наполовина

Подредете нещата си функционално и компактно – дрехите и парите са най – важни. Вземете наполовина дрехи и двойно повече пари. Колкото и нелогично да звучи това е ценен съвет, който можете да използвате не само, когато ви предстои път, но и да стане вашата житейска философия, полезна и за бъдещи пътувания.

Комбинирайте

Няма нужда да мъкнете целия си шкаф с дрехи, за да имате хубави комбинации. 3 панталона или поли, 3 ризи или тениски са ви достатъчни. Това прави 9 комбинации.

Книги

Определено идеята да четете на плажа е класика, но нека да си го кажем откровено – книгите тежат. За да нямате този проблем, можете да си вземете четец, в който да свалите тонове художествена литература, карти и каквото друго ви хрумне или ви трябва.

Само едно яке

Когато става въпрос за почивка на море, едно тънко яке ви е достатъчно за хладните вечери. Нищо друго не ви трябва като наметка или каквато и да е връхна дреха.

Панталони вместо дънки, стягане на куфар – полезни съвети

Дънките са обемни, събират миризми и съхнат трудно. Също така, изобщо не са подходящи за пътуване. Вместо дънки, можете да си вземете памучни панталони, които да изперете и да изсъхнат за няколко минути, ако това се наложи.

Без намачкване

Ако не искате да останат гънки, докато дрехите са ви в куфара, то можете да ги сгънете като сложите във вътрешността лист хартия. Просто сгъвате по листа. По този начин няма да има гънки и няма да има намачкване. Друг вариант е да навиете дрехите на руло.

Най отгоре

Не слагайте всичко ценно най-отгоре, а най-отдолу на куфара си. Отгоре сложете кърпи, дрехи и други неща, които едва ли някой ще иска да рови, за да намери нещо ценно в тях.

Оплитане на вещи

Ако носите слушалки или синджирчета, то ги нанижете на сламка, за да не се оплитат и да не се късат.

Вече е време да резервирате своето място за почивка на морето. Предлагаме ви Апарт Хотел Елит 2 в Слънчев бряг. Комплексът се намира в тих и спокоен район, близо до плажа. Разполага с удобни апартаменти с хубави гледки. Очакваме ви!

Автор: Апарт Хотел Елит

5 безплатни неща по време на почивка в Слънчев бряг– лунапарк и забава

 

По света има много места, които могат да се посетят за една седмица, но почти всички българи предпочитат да останат на красивото ни родно Черноморие и да почиват именно тук.  Много трудно е да не се обича морето и  морския бряг. Приготвили сме ви пет безплатни неща, които можете да правите по време на почивката си.

 

Пикник

 

Знаем, че това звучи доста емблематично, когато има навсякъде около вас множество  барове и механи за хранене. Един пикник сред природата има своя чар и сантименталност, както и се помни доста по –  дълго от едно нахранване в някоя механа. За целта трябва да си отделите един ден от лятната почивка. Отидете сред природата и  именно там направете своя пикник. Можете да отидете в някой парк и да прекарате един ден там, върху някое одеяло, кошница за пикник и весело настроение.

 

Плаване

 

Ако там, където сте отседнали, има възможност за малко плаване – възползвайте се. Обикновено това е плаване, което продължава около половин, един час до малък остров. Водата е кристално чиста и това предразполага към плуване с шнорхел например.

 

Фотосесия

 

Можете да си направите фотосесия. Морските курорти са изпълнени с места, където можете да се снимате и да си направите красиви снимки, които да ви останат спомен за цял живот. Възползвайте се от това, което природата и мястото ви предлагат.

 

Разходка

 

Разходете се в мястото, където сте на почивка. Можете да отидете на площада или пък в малкото село около курорта. Със сигурност ще видите нещо различно, ще научите нещо и може би ще се запознаете с нови хора, които да ви обогатят.

Експериментиране

 

Не забравяйте да опитате питиетата и храните, които ви се предлагат от местните хора. Научно е доказано, че човек помни със сетивата си, не само със снимки. Отпуснете се и дайте на сетивата си да опитат всичко. Може пък да откриете нова любима комбинация.

 

Научете се да опитвате от това, което живота ви предлага. Винаги можете да отидете в някой луксозен хотел, където да прекарате цялата си почивка, но истинските неща се откриват в естествената им среда и разбира се – те се помнят най-дълго. Така че, не се колебайте, а се впуснете в почивката си диво и необуздано.

А защо не опитате и посещение в Слънчев бряг – луна парк. Това ще Ви върне към детството и безгрижните детски моменти. Направете го и се почувствайте щастливи.

 

Ако вече си мечтаете за морето, то можете да направите резервация за апартамент още сега при нас  – Апарт Хотел Елит 2 на ниска цена. Няма значение дали само вие ще сте гост или цялото ви семейство – очакваме ви!

Слънцепредпазни емулсии Слънцепредпазни кремове цена

Защо да изберем по – висок фактор на UV защита на слънцепредпазните продукти

 

Почти всички сериозни козметични и фармацевтични фирми започват да позиционират своите слънцепредпазни кремове, емулсии и млека още през ранната пролет. Поставят стелажи в обектите, борят се за повече рекламна площ и по – голям пазарен дял. Не, че започват продажби в несвяст през месеците април и май. Просто смисълът е в обмислената целенасочена стратегия – Когато ти потрябва, да знаеш какво и от къде да си купиш. Тъй като си обхождал различни магазини и аптеки, вниманието ти е било заострено към всичко необходимо. Някъде съвсем лежерно и непринудено се е вмъквало „дразнещото” за окото  цвят, стелаж, продукт… Идва лятото. Изведнъж от подкорието на мозъка започва да изплува кое къде си видял и  се насочваш право в целта.

Слънцепредпазни емулсии – провокация с цената и ефекта

На фона на поскъпващия ежедневен пазар, всеки изхожда от принципа на „по-евтиното” и без да се замисля слага в плажната чанта „там какво да е”, само и само да е спокоен и доволен, че е изпълнил заръките на мама или баба. Не дай си Боже, ако се е докоснал до някой вестник или списание с обширни материали относно тенденциите „Колко са вредните UV лъчи”, човек  остава направо раздвоен. Чуди се към какво да посегне. Търси за съвет някой приятел, който в повечето случаи не е толкова компетентен и субективното му мнение може даже да му навреди.

Кой фактор е за предпочитане

Разбирайки принципите на взаимодействие между фактор на плажната емулсия и време на престой без опасност от изгаряне ( условните изчисления вече са ясни),започваме да се двоумим по – високия ли SPF да предпочетем или по- ниския. Ако изберем високия фактор дали ще успеем да си дойдем от почивка с шоколадов тен или  колегите на работа ще ни питат „Лошо ли време уцелихте, че не сте почерняли?”

Слънцепредпазни кремове цена

Всъщност ситуацията  не е толкова тежка. Ако продавач – консултантът в козметичния магазин, в аптеката или дрогерията е компетентен, ще Ви обясни, че купувайки продукт с по – висока UV защита и първоначално  плащайки за него по – висока цена, всъщност спестявате повече, защото сте избрали по – дълъг престой на слънце с едно намазване и по – икономично използване на продукта.

Автор: Апарт Хотел Елит 2

 слънцезащитни продукти за лятото избор на слънцезащитни продукти

Избор на слънцезащитни  продукти за лятото

Какво е лято без море? Все едно хапване без десерт. А какво е плаж без слънчева емулсия? Естествено…гарантирано изгаряне.

Бързички знания за нашата кожа

В часовете по биология сте учили за структурата на кожата, но едва ли си спомняте интересния факт, че тя може да „помни” и да ни се отблагодарява според това как сме се грижили за нея през годините.

Нормално човешката кожа има естествена способност  да се самозащитава от вредните UV лъчи в продължение на 7 – 10 мин в зависимост от това  колко е светла или тъмна по рождение. Останалата защита я компенсираме със слънцезащитни продукти.

Колко време ни защитава съответния фактор

избор на слънцезащитни продукти

избор на слънцезащитни продукти

Изчисленията са леки и лесни. Вземаме за изходна база споменатите 10 минути. Избираме произволен SPF, в случая SPF 20. Умножаваме минутите по фактора (10×20) и получаваме 120 мин. Извода е, че на всеки 120 мин.ще трябва ново намазване. Разбира се, всичко това е малко условно казано, за да добиете представа за спецификата на нещата Ако сте постоянно, обаче в морето да плувате или да се забавлявате, ситуацията за епидермиса се усложнява още повече. Когато излизате от водата, морските капки, образно казано, стават като увеличителни лупички в пропускането на вредните UV лъчи. По този начин се получава  двойна агресия върху кожата. И ако не вземете своевременно мерки, рискувате да си навлечете дори сериозна степен на изгаряне. Като прибавите и соленото море с морската сол, която е едновременно полезна и вредна, защото допълнително дехидратира епидермиса, е наложително индивидуален подход към употребата на всеки продукт .

Първите дни на плажа – избор на слънцезащитни продукти

Говорейки за вредните UV лъчи през лятото, изкушавам се да ви споделя, че епидермиса през  зимните дни също може да се чувства дискомфортно. Кожата ни отново може да „страда”, чувствайки натоварване от тях. Веднъж попаднали на земята, вредните UV лъчи се отразяват от снега и прорязват не само епидермиса, но и очите. Затова много често клиничната алергична картина  към слънчевите лъчи се превръща от сезонна в целогодишна. Ето защо, скъпи приятели, не подценявайте избора на плажна слънцепредпазна емулсия…и не забравяйте в багажа да сложите и тъмните очила – така необходими през зимата и лятото.

 

Автор : Апарт Хотел Елит 2 Слънчев бряг

Слънчев бряг Комплекс Елит почивка през юни цени през юни

Почивай през юни в Слънчев бряг Комплекс Елит

Защо почивка през юни? Сигурно сте чували, че е по-добре да летувате преди да дойде същинския летен сезон. Най-вероятно това ви се струва понякога налудничаво, но всъщност си е напълно разумно решение. В тази статия ще ви дадем пет причини, поради които си струва да сте на море извън пиковите месеци юли и август.

Без тълпи

Ранното летуване, месеците юни и края на август, са  за хората, които обичат спокойствието и уединението. За тия, които не искат на плажа да се застъпват с още седем човека, преди да си намерят място за хавлията. Ранното летуване е за ония ценителите на морето, които искат да усещат и да се отдадат единствено на шума на вълните. Това е времето за хората, които не обичат да чакат на опашката. Май и юни са месеците, в които можете да си починете наистина без напрежение. Тогава няма много хорски тълпи и можете да се отдадете на себе си.

Лично отношение

Преди истинският сезон, малко заведения са отворени. Само за два дни вие ще се запознаете със собственика на заведението и с вас ще се отнасят като със стар познат. Това е много хубаво, тъй като така можете да бъдете сигурни, че получавате най-доброто.

По-добри цени през юни


Преди голямата лудница през юли и август повечето хотели правят огромни отстъпки, за да могат да привлекат повече туристи. Така за същите пари в пиковия сезон, можете да си позволите само няколко дни почивка.

Време за всичко

През май и юни можете да намерите време за всичко и да разгледате всякакви туристически атракции или пък паметници на културата. Можете да посетите някои планини или пък просто да се насладите на приятни разходки в центъра на курорта.  А пък защо не и една хубава екскурзия в Северна Европа?

Живот извън сезона

Истината е, че местните показват своята истинска същност и живот, когато не е лудница. Сигурно сте били в Несебър или Созопол. Знаете как изглеждат тези места по време на пиковата част на сезона. Но едва ли знаете как изглеждат, когато е спокойно. Посетете ги и със сигурност ще останете доволни и очаровани от истинският облик на тези места.

Същото се отнася и за Слънчев бряг.  Това е едно чудесно място, което има своя чар и много хора са го осъзнали, когато са го посетили извън сезона. Ако искате да имате една невероятна почивка и да можете да видите всичко, то можете да резервирате отсега апартамент в нашия хотел – Апарт Хотел Елит 2.  Обслужването ни е на ниво и ние предлагаме най-доброто на своите гости на достъпни цени!

Автор: Апарт Хотел Елит 2 Слънчев бряг

 Несебър Елит2 интересните места в близост до Слънчев бряг

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Кои са интересните места в близост до Слънчев бряг

 

Едва ли си мечтаете да стигнете до различните хотели в Слънчев бряг и там да прекарате цялата си почивка.

Слънчев бряг е курорт, който предлага много и със сигурност има какво да видите.  Освен много забавления, има и много културни и исторически паметници, които да разгледате и да научите повече за тях.

 

Курортът е известен със своите предложения за нощен живот, но не и само с това. Той може да задоволи и най-капризните туристи, които са свикнали на лукс и разкош. Едно от интригуващите предложения на това място е да се разходите из останките на древна Месамврия.  Тази местност се намира между Несебър и Слънчев бряг и има останки още от Бронзовата епоха.

 

Вече стана дума за Несебър и когато посещавате Слънчев бряг си струва да отделите ден, за да посетите и този старинен град. Несебър е известен със своя археологически музей, където можете да видите паметници от миналото до наши дни.

 

Сред уникалните забележителности е Етнографския музей, който е познат под името „Къщата на Москояни“. Той датира още от епохата на Възраждането и е сред невероятните архитектурни забележителности както на Несебър, така и из околностите на Слънчев бряг.

 

Уникални за Несебър са и крепостните стени на града. Някога заедно с морските вълни те служели за преграда срещу чужди нашествия.  Днес, с помощта на реставрация, те са жив паметник на отминали времена.

 

Ранни бани и басейни също будят възхищение у посетителите. Те са още от византийско време и са били водоснабдявани от подземни извори и водопади.

 

И в двата съседни курорта – Несебър и Слънчев бряг можете да видите къщи от Възраждането – 18 и 19 век. Те имат уникалната способност да ви пренесат в едно отдавна отминало време и да потънете във Възрожденската епоха.  В Несебър се пазят и базиликите, които са били направени от Римската империя след 313 година.

Настаняване в Слънчев бряг – Елит 2

Както виждате Слънчев бряг не е само дискотеки, бурен нощен живот, но и място, което има своята история и което наистина си заслужава да се посети. За да имате един чудесен престой, отседнете в Апарт Хотел Елит 2, където стаите  са с неповторими удобства. Персоналът винаги е усмихнат, забавленията предлагани от хотела са в изобилие. Всичко това се предлага на  достъпна цена. Така че, какво чакате? Резервирайте своя апартамент  още сега!

Автор: Апарт Хотел Елит 2

Резервация-Елит-2

Резервирай в Апарт хотел ЕЛИТ 2

Слънчев бряг е най – прекрасното място за отдих и забавление  по нашето черноморие. Това е чудесния избор за една пълноценна семейна  почивка или забавна ваканция с приятели. За да е всичко идеално вие трябва да имате и подходящо място, където да отседнете по време на престоя си. Апарт хотели Елит е именно такова място.

Апарт Хотел Елит 2 е разположен в южната част на курорта, на изключително спокойно и уютно място. Архитектурата му наподобява кръг, в центъра на който са разположени водните басейни за възрастни и деца. Гледката е невероятна, тъй като целия комплекс  е изграден сред зеленината на река Хаджийска, а интересното интериорно решение  с панорамния мост гарантира романтиката на престоя Ви. Много съществен акцент е, че  се намира  близо до плажа и морето – само на 5 минутки пеш.

На Вашето разположение са различни по големина апартаменти, които са оборудвани с всичко необходимо за една страхотна и незабравима ваканция.

Комплекси Елит Слънчев бряг

Комплекси Елит разполагат с озеленена площ, пейки за отдих и сладка раздумка,разположени около басейните. Чадърите и шезлонгите са достатъчни, за да можете  без да се притеснявате  да си направите плаж, ако морето е бурно.

Във всеки апартамент има  климатик, хладилник, кабелна ТВ, оборудван  кухненски бокс.  Просторните тераси внасят допълнителен чар на апартаментите, където можете да прекарате романтични вечери със семейство и приятели.

Ако сте дошли в Слънчев бряг по работа, Апарт хотели Елит 2  ще ви осигурят всичко необходимо, за да може вашият престой или среща да минат нормално. Разположени  на комуникативно място, на еднакво разстояние  от центъра на курорта и гр. Несебър. На 100м от тях се намира автобусна спирка, от която може да потеглите към градовете Поморие, Бургас, Созопол.

Апарт комплекси Елит предлагат  през цялото лято свободни апартаменти за наемане и най-доброто за своите гости. Работи сезонно – от месеците май до септември.

Ако сте любители на нощния живот, то Слънчев бряг има какво да ви предложи. Клубни партита, дискотеки, забавления и много изненади ви очакват! Елате и си подарете една незабравима ваканция на това прекрасно и слънчево място!

Потърсете ни на тел.0886 881 910, за да сте спокойни за вашата резервация!

 

Автор: Апарт Хотел Елит 2

апартаменти под наем на морето с басейн Хотел

ваканционни апартаменти с басейн на морето


Апарт Хотел Елит Слънчев бряг – свободни апартаменти за наемане лятото на морето

Апарт хотел Елит 2 е хотелът, който си има всичко и задоволява масовия вкус. Той винаги ще ви предложи вариант за настаняване и свободни апартаменти за наемане. Всъщност това е мястото, където всеки може да се почувства добре. Мястото е подходящо за вашата семейна почивка или пък романтичен уикенд.  Хотелът е близо  до морето и до най – посещавания плаж Какао бийч.


Свободни апартаменти – описание

На територията на комплекса са изградени  7  блока, в които има различни по вид и големина апартаменти, както и асансьори във всеки един от тях.

Апартаментите в комплекса са обзаведени със стил и със съвременен вкус, близък до домашния комфорт. Всеки апартамент, независимо от големината, има тераса с красива гледка към лазурния басейн на хотела или природата. Всички помещения са разположени по функционален начин, така че да са удобни за гостите.

Свободни апартаменти – какво предлагат – Всяка стая има 2 или 3 легла, разтегателен диван в големите апартаменти и помощно легло в студията, хладилник, климатик.  Можете да се настаните  в студио за 2 или (2+1), в двустаен апартамен ( 2+2) или тристаен апартамент (4+2)


Апартаменти с басейн на разположение – Хотел Елит

Апарт хотелът разполага с 3 басейна –  един за възрастни и 2 за деца  с водна пързалка и водна гъба.

Професионално подготвения мениджърски екип  е на разположение на гостите и е готов винаги да ви помогне с мнение, съвет или адекватно решение на възникнал проблем. Те ще проверят за свободни апартаменти ако се интересувате.

Ако сте любители на нощния живот, можете да се насладите на караоке барове,  танци с жива музика и дискотеки. Всичко това се намира на няколко минути пеш от нас, защото ние сме точно до Какао бийч – морския полъх ви подсказва, че няма да вървите много до морето и шоколадовия плаж, но и затова често в летния сезон свободните места са ограничени.

Свободни апартаменти – бърза резервация

За да сте спокойни и сигурни за Вашата почивка, позвънете на телефоните, предоставени на сайта и си направете веднага бърза резервация!
Слънчев бряг е едно прекрасно място, на което  може да се почувствате отпочинали и положително заредени след прекараната отпуска.

Независимо дали ще посетите курорта по работа или за удоволствие проверете и резервирайте при нас свободни апартаменти. Апарт хотел Елит 2 ще задоволи вашите нужди и ще направи престоят ви повече от прекрасен!

Автор:

Elite 2 Apart Hotel – Apartments Sunny Beach

Комплекс Елит 2 Почивка семейна почивка в Слънчев бряг

Семейна почивка в Комплекс Елит 2 Слънчев бряг


Апартаментен Kомплекс Елит 2

Слънчев бряг е едно чудесно място за забавления през лятото, но  е подходящ и за семейна  почивка. Всяка година хиляди туристи от България и чужбина се наслаждават на морето и плажа, слънцето и прекрасните летни нощи именно в Слънчев бряг. Ако и вие сте решили да прекарате тази година ваканцията си там, но не знаете къде да отседнете, то имаме предложение за вас. Представяме ви  Апарт Kомплекс Елит 2

Апарт  Хотелът е с интересно архитектурно решение и се на мира на 200 метра от плажа. Разположен е на втора линия, точно зад пясъчните дюни  с разгъната площ от около 7 хиляди квадратни метра. На това огромно пространство са разположени 120 комфортно обзаведени  различни по вид апартаменти – едностайни, двустайни и тристайни, голям басейн за възрастни с красив панорамен мост, 2 детски басейна с водна пързалка и атрактивна гъба, ресторант, пицария и мини маркет.

На територията на басейна има безплатни чадъри и шезлонги за гостите на комплекса. Всичко в Елит 2 е изградено с  детайлна прецизност, за да осигурят на вас и вашето семейство незабравим комфорт и удобство.


Удобства в Комплекс Елит 2 Слънчев бряг

Всеки апартамент е обзаведен удобно с кухненски бокс, климатик, кабелна ТВ, хладилник, баня с тоалетна, просторна тераса.

Към удобствата на Апарт хотела  има и жива охрана денонощно, която се грижи за вашата сигурност и спокойствие.  В района има множество магазини за сувенири, дрехи и каквото друго се сетите. Автобусната спирка, която е само на метри от хотела, е централна и може да се отправите в различни посоки  към градовете  Св. Влас, Несебър, Поморие, Равда, Созопол, Бургас.


Опитайте семейна почивка в Слънчев бряг

Може би си мислете, че цените  са високи, на фона на всички удобства, които се предлагат. Това, обаче не е така. Отличното разположение на комплекса също е предимство, което елиминира плащанията за допълнителни услуги. За да  останете доволни от почивката си, цените в Апарт хотел Елит 2  са разумни .  Няма от какво да се притеснявате, а е време да резервирате своя апартамент още от сега, за да сте спокойни в  очакването си на  незабравимото лято!

Автор:

Апарт Хотел Елит 2

Апартаменти под наем – Слънчев бряг – Какао Бийч

Сега ще Ви подскажем защо да изберете апартаменти под наем в Слънчев бряг близо до Какао Бийч – защото разстоянието е много близко и удобно до всички нощни изкушения. Броени дни остават до грандиозното откриване на клубните забавления по нашето черноморие. Клуб КАКАО БИЙЧ е в трескава подготовка за грандиозното топ парти. Едно впечатляващо и вълнуващо събитие, с което още веднъж ще докаже като домакин, че е “ меката “ на нощния живот в най – известния ни български курорт.

Слънчев бряг е винаги слънчев, динамичен и ярък. Запомнящото се шоу ще ни накара да почувстваме заряда на новите техно и хаус течения в електронната музика и ще отбележи началото на летните плажни забавления. Датата е 2 юни. На този ден започва двудневния музикален маратон под звуците на най – актуалната електронна музика. Известните диригенти в лицето на емблематичните водещи ще бъдат Matador, Los Suruba, Nakadia, Dennis Cruz, Livia Andrei, Nocturno, Deso и Shoto – все култови имена, чиито  участия ще ни напомнят, че не случайно Какао бийч се нарича „клубната столица на Европа“.

Програмата е ясна. Всяка година атмосферата е неповторима и впечатляваща, а емоцията е както всеки път – с връх. И все пак преди да стъпимe на плажа, трябва да помислим и за някое спокойно място, където да се настаним, за да нощуваме, събирайки сили за поредната доза адреналин.

Нощувки в апарт Хотели Елит

При мен се оформи като традиция да нощувам в апартаменти под наем на Апарт Хотели Елит. Няма значение в кой от комплексите ще резервирам. Важното е да съм с моята компания, на точното място и и с точния човек. Условията са ясни – уютни апартаменти, мениджъри в настроение, перфектна предпоставка за комфорт. А като добавим и това, че си извоюваха челно място като дестинация „до Какао“ през годините…картината е пълна. Тъй като престоя за уикендите е твърде кратък, а всеки се опитва на един дъх да изживее, да вкуси и опита от голямото разнообразие в плажните развлечения, комплексите Елит са чудесно място, спестяващи част от бюджета на клиента.

Разположени само на 5 мин. от плажната ивица и танцовите безспирни маратони с DJ от световна величина, напълно елиминират нуждата от бъркането „на дълбоко“ в джоба за повече хартийки, наречени пари, така необходими за жълтите таксита. И нещо друго забелязах в тях – не случайно името им е харизматично. Това е един чудесен своеобразен финиш на настроението от Какао бийч. Елитното парти да завърши с нощувка в „Елит“.  Не е ли една страхотна магия, не само на написаното словосъчетание, а и като запомнящо се допродължение на изживяното. За тези, на които са останали още сили след плажния купон, завършекът в ЕЛИТ на бара с фреш в ръка, е най – прекрасния финален момент на нощта. А за някои компании може да се окаже, че това дори е посрещането на деня.

Това е от мен, скъпи фенове на електронната музика и яките партита. Бройте малкото останали дни до предстоящото събитие! Гответе се! Събирайте сили за шоуто в този жанр на забавления и помнете, че написаното тук не е игра на думи. Това е реалност, доказана от Вас – редовните клиенти!

Апарт Хотели Елит Ви пожелават много настроение и горещо лято!

Почивка на море с деца – съвети и полезни препоръки

Почивка на море с деца – Колко детски дрехи в куфара да сложим? С какво да храним детето в хотела или апарт хотела?  Какви изненади може да срещнете, когато отидете на почивка с малко дете?

на море с децаХотелът

Когато сте с малко дете на рецепцията веднага поискайте бебешка кошарка и гърне. Попитайте за апартамента, в който отсядате дали е в близост до воден бар и много силна музика. Научете за разписанието на аниматорите, тяхната програма, местоположението на детския басейн и детския кът.

Не забравяйте да се поинтересувате има ли в хотела супермаркет или къде е най-близкия (ако при вас няма такъв). Там винаги можете да си купите сирене, кисело мляко и сокове – детето изведнъж може да не иска подготвените неща, предлагани в трапезарията. Задължително се снабдете с няколко бутилки минерална вода и не разчитайте на тази в апартамента, а празните бутилки след това могат също да Ви потрябват.

В ресторанта

На възраст до три години, а понякога и по-рано, децата след много кратко време стават неспокойни, често без видима причина. Те губят интерес и престават да стоят на едно място.  Цяла вечер на една маса ­-  това е акт немислим и абсурден. Вие не можете да се справите и детето започва да плаче, нервничи като по никакъв начин не се отразява добре на околните. Варианта е да опитате да изберете маса на открита тераса, или за предпочитане в близост до семейства с деца, с които детето ви ще се опита да завърже контакт и да се заиграе. Разбира се, традиционните му любими играчки задължително трябва да са с Вас, макар ефекта от тях в повечето случаи да е кратковременен.

В басейна

Преди да отидете на басейна задължително се информирайте колко е дълбок детския басейн. Задължително носете с вас средства за защита/надуваеми пояси, ръкавели или спасителни жилетки/ в случай че басейна не е много плитък или решите да вземете детето с вас в басейна за възрастни и да поплувате с него.

Кратки индивидуални или организирани екскурзии

Ако сте чели за големия избор и многобройни предложения за екскурзии, посещения на културни забележителности – то специалистите съветват – не го правете! Когато сте с малко дете е по-добре да вземете решение, че тази ваканция ще бъде без екскурзии. Пътуването в автобус, в горещина, няколко часа с дете на една седалка, това не е никак добра идея.

На брега на морето

На плажа  задължително  вземете няколко неща. Първо  дрехи за преобличане, най-малко допълнително тениска. След като решите да съблечете мокрия бански костюм на детето , задължително трябва да се преоблече, защото мокрите дрехи могат да разболеят малчугана. Варианта просто да го разсъблечете не е удачен, защото детето често се мокри отново във водата, като по този начин отмива слънцепредпазната емулсия и рискувате да „изгори“ .

Не забравяйте да набавите пластмасови играчки за пясъка. Може да донесете от дома си или да купите вече на място, въпреки че на морето такива играчки винаги ще бъдат по-скъпи от магазина във вашия град. Уловката е, че детето  задължително трябва  да има кофа на плажа. Ако се питате защо, защото с кофата може да вземате вода от морето и по този начин ще елиминирате „желанието“ за често ходене  и мокрене във водата. Разбира се може да използвате и пластмасови бутилки за целта, но с тях по-трудно се заиграва.

Дрехи и аксесоари

Сложете в чантата на детето си прости памучни неща. Така то спокойно може да се потопи в морето, а тези неща са дишащи и освен това  бързо изсъхват. За крачетата е удачно да използвате сандали с каишка. Чехлите не са удобни за бягане. Изключено е да ги оставите да ходят боси по пясъка, защото тяхната кожа е особено нежна, а пясъка става много горещ.

Избор на шапка

Изборът между бейзболна шапка или с широка периферия – и тук не забравяйте няколко правила. Шапките с козирка ще спасят главата и нослето от директна слънчева светлина, но ушите остават незащитени. Забрадката ще защитава врата на детето, но  носа, бузите и ушите остават беззащитни. Шапката с широка периферия изглежда е идеалният вариант, но не всички модели на производители се шият с връзки, които гарантират, че тя ще стои там, където трябва, имайте и това в предвид.

И накрая разбира се, Апарт Хотел Елит 2 Слънчев бряг Ви пожелава една спокойна и щастлива морска почивка с най-голямото щастие на земята – Вашите деца!

Апарт Хотел Елит 2 – Слънчев бряг – поглед отгоре. Апарт Хотел Елит 2 видео

Апарт Хотел Елит 2 видео и снимките, направени с дрон дават по – добра ориентация за локацията на нашият апарт хотел. Всички бъдещи клиенти лесно могат да се ориентират за местоположението спрямо морето и плажа, което е само на 5 минути пеш до морския бряг. Чарът и красотата на големите басейни привличат погледа на всички туристи. Добрата инфраструктора и зелени площи доказват спокойствието и тишината в апарт комплекс Елит 2. Панорамното видео показва още веднъж, че Слънчев бряг е най – елитния морски курорт на България.

Апартаменти под наем в Слънчев Бряг на 200м от брега на морето и Какао Бийч – Апарт Хотел Елит 2.

апарт хотел елит 2 видео apart hotel elit 2 wideo

12