Имаме удоволствието да ви представим най-новото бижу в Слънчев бряг – Ресторант Зазу. Разположен в южната част на курорта, на мястото на емблематичното заведение „Какао бийч“ – известно с разнообразния си нощен живот и клубни прояви. Много от вас ще си помислят – „След като е толкова хитов този клуб защо го закриват“ Естествено, веднага бихме отговорили, че заведението се трансформира  с оглед на новите тенденции, следвайки новата концепция за модерно заведение тип „ Миконос“, с жива музика и различни гост – изпълнители.

Специфичния дъх умело се вписва с гръцкия полъх на палми и шезлонги, шатри, просторна плажна ивица с възможност за акостиране на яхти пред заведението и селектирана кухня. Храната наистина е великолепна… Каквото и да поръчате, винаги ще е удоволствие при консумиране.

Това е едно изключително примамливо предложение,  все още единствено по рода си на нашето Черноморие, на което няма да устоите. В Слънчев бряг има много ресторанти, които имат отличната кухня и добра локация.

Но Ресторант Зазу ще ви предложи още много – морски бриз, хубаво време, незабравима гледка към морето, музикални атракции и всичко това, съчетано с отлична кухня, която ще превърне денят ви в изключителен.

Затаете дъх, настройте се на фината вълна на релакс и ще се насладите на уникалното съчетание между емоция с адреналин, продиктувана от музикалните прояви на всички изпълнители и спокойствието, долитащо от яркото слънце и морския бриз.

Горещото лято вече е тук! Емоциите ви очакват! Възползвайте се от нестихващите предложения на Слънчев бряг!