Горещи предложения за всички клиенти по всяко време!

Оферти Апарт Хотел Елит 2Оферти Апарт Хотел Елит 2 Оферти Слънчев бряг

Сезон 2020

Лято 2020 година стартираме с до -50% от цените през месец юни – Оферти Слънчев бряг

Елит 2 е част от структурата на новите формати за почивка –  Апарт Хотели, които са интересни и подходящи както за семейни почивки и отдих с приятели, така и за малки групови посещения.

Офертите за почивка в Слънчев бряг са едни от най-предпочитаните варианти за почивка на море в България. Уникалните възможности, които предлага курорта –  развлечения, забавления, клубни партита, концерти на живо, гостувания на известни DJ от световна величина, провокират небивал интерес на туристите повече, в сравнение с всеки друг наш морски курорт.

Направете резервация още сега на office@elit2bg.com или се обадете на тел:+359 886 881 910.

Възползвайте се сега и почивайте изгодно на море в най-големият ни курорт Слънчев бряг.

*Забележка: Намалението -50% не се отнася за уикендите.

***

Оферти с отстъпки в хотели Слънчев бряг

Постоянните клубни партита на Cacao Beach и голямото разнообразие от възможности за забавления очакват всички, които са решили да резервират почивка на Слънчев бряг … Ако отворите интернет ще се изненадате от изобилието на оферти за семеен отдих в Слънчев бряг – Да, това е най-популярният летен международен курорт на брега на Черно море – Тук е нормално да Ви предложат сериозни отстъпки за ранни резервации.

Оферти Апарт Хотел Елит 2

Нашият комплекс също предлага многообразие от оферти за ранно записване и почивка на Слънчев Бряг. Следвайте ни постоянно, за да се възползвате от нашите предложения за по-ранни записвания. Ние непрекъснато публикуваме нови оферти, намаления и промоции. При резервации на почивки, направени преди активния сезон, можете да се възползвате от големи отстъпки. Влезте във връзка с нас за уточняващи въпроси, намаления и резервации на Апарт хотел Елит  Слънчев Бряг.

Ако не виждате актуална оферта и всичко е разграбено – не унивайте! Позвънете ни и винаги ще измислим нещо специално за Вас!

Абонирайте се тук! – Оферти Слънчев бряг

    Вашият Email*


    Абонирането Ви позволява винаги да бъдете информирани за нашите изненади – ексклузивни оферти, бързи резервации и почивка, която ще запомните!