КАКАО БИЙЧ СЛЪНЧЕВ БРЯГ – РАЙ ЗА МЛАДИТЕ ТУРИСТИ

Какао Бийч Сл бряг – Дали, защото географското ни местоположение е стратегическо? Дали многовековната ни българска история „проговаря” в нас, но фаворит сред младежките дестинации си остава Какао бийч Слънчев бряг. Международният курортен комплекс продължава да привлича все по – голям брой туристи от различни краища на света.

Всички стъпили на морския бряг, са неустоимо опиянени от златистия пясък, топлото море, безбрежното небе и красиви млади хора. Това е мястото на Балканите, което се явява пресечна точка на европейската и азиатската култура. Тук е горещия полюс с най – интензивен нощен живот и нестихващи забавления.

Какао бийч дискотеки Сл бряг

Сред младите туристи понятието „релакс и почивка” звучи твърде тривиално, на моменти дори скучно, ако няма някакъв „тласък”, ориентиран към задоволяване на потребността от върховна емоция. Именно тази екзалтация кара човек да забрави за ежедневието, да се освободи от рутината и да намери нещо интересно и вълнуващо. Много често това зародило се чувство, макар и на  подсъзнателно ниво, му помага да преоткрие себе си или да постави началото на нещо ново и по – различно.

Още през зимните месеци започват да се изготвят летните програми на най- известните DJ от световен ранг. Почитателите на клубната музика и различните жанрове трескаво следят имената на гостите в дискотеките Bed room, Cacao, The one и др. Всепризнато е култовото обединение на огромни групи млади хора от звуците на ритъма и танца. Магията е несравнима, а всъщност е и необходима във века на новите технологии, където активната комуникация остава забравена или изместена от новите средства за общуване чрез телефони.

Какао бийч – Апартхотели “Елит“ Сл бряг

Какао бийч се оформи не само като най – хубавия  шоколадов плаж  в курорта. Той стана олицетворение на най – страхотните и запомнящи се партита с международно значение. Затова нашите Апарт хотели “Елит“ откриват лятото още през студената зима. Те са предпочитано място за настаняване, което набира голяма популярност сред всички туристи, планували по – нисък бюджет за своята почивка. Настанявайки се в тях, гостът се чувства спокоен в комфортно обзаведените апартаменти. Не мисли за това от къде да си набави свежа храна, тъй като ресторантите са в самите комплекси.  Апартхотели “Елит“ са позиционирани на възлови места. Избирайки да летувате в тях много лесно може да си набавите всичко необходимо от денонощните супермаркети. В подкрепа на казаното до тук, особено важно е да споменем факта, че до Какао бийч няма нужда да използвате таксита, защото ние се намираме точно зад пясъчните дюни.

Ето, затова мечтаните преживявания се превръщат в реалност, защото сме само на “една ръка разстояние“ от забавленията, отдиха сред природата и посрещането на утрото, облегнати на

шезлонга или балкона с ободряващо питие в ръка.

Автор: Апартхотели Елит