Морска диета преди почивка на море.

Режим на хранене

Диета преди морето – Месец или седмица преди избраната почивка на море много хора започват да спазват диета и безумни режими на хранене, граничещи с абсурда, потят се във фитнес залите и накрая отиват на морето с изваяни тела. На морето, обаче започват да ядат двойно, да пият двойно и в резултат на това си връщат старите килограми, а в някои случаи и в повече. Идва ред и на въпроса защо това е така и можем ли да избягаме от този порочен кръг?

Тази нужда да изглеждаме като току-що излезли от модно списание не е наша, тя ни е натрапена. Тя е натрапена от телевизия, интернет и рекламите за хапчета, които се продават. Това всъщност е един бизнес способ, на който хората се хващат. Причините за това са две.

Дрехи и морска диета

Първата е, че повечето хора смятат, че с дрехи са по-слаби, отколкото по бански. Това може и да е така, но в интерес на истината твърде малко са хората, които имат усет за правилен подбор на дрехи, така че да изглеждат слаби и да прикрият недостатъците си. През дрехите също си личат всичките ни недостатъци. Колко пъти сте минавали покрай някой и сте се питали дали има огледало вкъщи и защо изобщо е облякъл тази дреха, като го прави да изглежда още по-пълен?

На море с приятелитрябва ли ни диета преди морето

На море отивате със семейството си или пък с приятелите си. Тези хора ви виждат целогодишно и много добре знаят как изглеждате. Тогава, кого се опитвате да впечатлите? Себе си, околните или пък тях? Истината е, че никой не го интересува как изглеждате. Хората се впечатляват повече от хумора или пък умението да водите интересни разговори, отколкото от фигурата ви. Поради тази причина отслабването преди морето е нездравословно, опасно за здравето и напълно безсмислено.

Безопасно сваляне на килограми при морска диета

Ако искате да изглеждате чудесно на морето и не само, то можете да свалите излишните килограми бавно, безопасно и най-вече да го направите за постоянно. Това може да се постигне чрез ежедневно правене на малки тренировки вкъщи или във фитнес залата и да го правите дори и на морето, защото за поддържането на хубаво тяло няма почивка. Това нещо става като навик, като нещо, без което не можете. За тялото си се грижите целогодишно, всеки ден, а не само от понеделник до петък.

Диета преди морето с Апарт Хотел Елит 2

Ако вече си мислите за морето и окуражени не се интересувате какво ще си помислят останалите за вас, то заповядайте в Слънчев бряг в Апарт Хотел Елит 2.  Настанете се в приятна стая и спокойна атмосфера. Апартаментния хотел се намира в близост до плажа, на метри от морето, но в тих район.

Позвънете на нашите телефони и резервирайте бързо и лесно.

morska-dieta-морска-диета
Морска диета