accommodation Hotel elite sunny beach

Весели празници от Апартхотел Елит2

Божееее! Наближава да се родиш! Наближава мига, в който ще кажем „Честито Рождество Христово“. Наближава мига, когато всички край Бъдника ще си кажем „Нека бъдем здрави и по – добри !“. Да, навярно някои машинално ще го кажат, а други вглъбено ще го повторят, потретят, съкровено ще се помолят ей така, простичко, със собствени думички, както го чувстват, без заучени фрази наизуст, за да внесат онзи душевен мир в себе си, който ще им даде нужните сили и равновесие, за да продължат по Пътя си.

Hotel Elit 2 Happy New Year

Sunny beach Holiday Elit 2 for Bulgaria

Традицията си върви и ще се съхрани, но и малко ще се видоизмени. В миналото всички от семейството са били на масата, край огъня – младо, старо и деца.   В днешно време, в 21 век отбелязването на запомнящите се дати от календара, стават не само в семейна обстановка, но и в планината, по морето с различни варианти на празнуване – двудневни, тридневни пакети, съчетани с почивка, релакс, спа – процедури. Вариантите са много, но из между тях, човек трябва да направи правилният избор. На кой, обаче да се спре.

Започваме с прелистване на работното си време, т. е до колко часа ще работим и кога трябва да се върнем на работа. Винаги изхождаме от позициите на колко ще сме уморени от натоварения динамичен ден и на какво отстояние от дома се намира избраната дестинация. Да не стане накрая запомняне на празника само с пътуване и от преумора заспиване преди полунощ. В такива моменти дори не си помисляш за хапване и пийване, та камо ли за танци и веселба. Затова като лека подсказка, скъпи приятели – помислете и затова!

Трябва да отбележим, обаче, че предимствата да празнуваш „навън“ са големи, особено за женската част на аудиторията. Когато си вкъщи по цял ден се въртиш около печките и котлоните, замислен в репертоара на ястията. Накрая толкова си „гроги“, че единствената мисъл в главата е за отдих, не за щур купон. Да, ама алтернативата с хотела е бижу, защото всичко е замислено и добре подготвено. Ордьоври, салати, маси, питиета – всичко е на ниво.

Нещата са помислени детайлно и комфорта в случая е подсигурен. Отиваш си на някое хотелче на морето, примерно и си правиш празника и веселбата. И всичко това, като се съчетае на връщане с някоя забежка до някакво „МОЛЧЕ‘‘, като до продължение на пейзажа, настроението е супер. Приятните моменти са завършени с хубави спомени от изживяното и още незавършил настоящия празник, започваш да мислиш   за следващия с настроение и очакване на нови и интересни оферти от хотели и Апарт комплекси и начина, по който да направиш резервация на най – удачната цена.

Честито Рождество Христово, скъпи приятели!

Екипът на Елит 2 Ви пожелава много настроение и подаръци!