Апартаменти под наем – Слънчев бряг – Какао Бийч

Сега ще Ви подскажем защо да изберете апартаменти под наем в Слънчев бряг близо до Какао Бийч – защото разстоянието е много близко и удобно до всички нощни изкушения. Броени дни остават до грандиозното откриване на клубните забавления по нашето черноморие. Клуб КАКАО БИЙЧ е в трескава подготовка за грандиозното топ парти. Едно впечатляващо и вълнуващо събитие, с което още веднъж ще докаже като домакин, че е “ меката “ на нощния живот в най – известния ни български курорт.

Слънчев бряг е винаги слънчев, динамичен и ярък. Запомнящото се шоу ще ни накара да почувстваме заряда на новите техно и хаус течения в електронната музика и ще отбележи началото на летните плажни забавления. Датата е 2 юни. На този ден започва двудневния музикален маратон под звуците на най – актуалната електронна музика. Известните диригенти в лицето на емблематичните водещи ще бъдат Matador, Los Suruba, Nakadia, Dennis Cruz, Livia Andrei, Nocturno, Deso и Shoto – все култови имена, чиито  участия ще ни напомнят, че не случайно Какао бийч се нарича „клубната столица на Европа“.

Програмата е ясна. Всяка година атмосферата е неповторима и впечатляваща, а емоцията е както всеки път – с връх. И все пак преди да стъпимe на плажа, трябва да помислим и за някое спокойно място, където да се настаним, за да нощуваме, събирайки сили за поредната доза адреналин.

Нощувки в апарт Хотели Елит

При мен се оформи като традиция да нощувам в апартаменти под наем на Апарт Хотели Елит. Няма значение в кой от комплексите ще резервирам. Важното е да съм с моята компания, на точното място и и с точния човек. Условията са ясни – уютни апартаменти, мениджъри в настроение, перфектна предпоставка за комфорт. А като добавим и това, че си извоюваха челно място като дестинация „до Какао“ през годините…картината е пълна. Тъй като престоя за уикендите е твърде кратък, а всеки се опитва на един дъх да изживее, да вкуси и опита от голямото разнообразие в плажните развлечения, комплексите Елит са чудесно място, спестяващи част от бюджета на клиента.

Разположени само на 5 мин. от плажната ивица и танцовите безспирни маратони с DJ от световна величина, напълно елиминират нуждата от бъркането „на дълбоко“ в джоба за повече хартийки, наречени пари, така необходими за жълтите таксита. И нещо друго забелязах в тях – не случайно името им е харизматично. Това е един чудесен своеобразен финиш на настроението от Какао бийч. Елитното парти да завърши с нощувка в „Елит“.  Не е ли една страхотна магия, не само на написаното словосъчетание, а и като запомнящо се допродължение на изживяното. За тези, на които са останали още сили след плажния купон, завършекът в ЕЛИТ на бара с фреш в ръка, е най – прекрасния финален момент на нощта. А за някои компании може да се окаже, че това дори е посрещането на деня.

Това е от мен, скъпи фенове на електронната музика и яките партита. Бройте малкото останали дни до предстоящото събитие! Гответе се! Събирайте сили за шоуто в този жанр на забавления и помнете, че написаното тук не е игра на думи. Това е реалност, доказана от Вас – редовните клиенти!

Апарт Хотели Елит Ви пожелават много настроение и горещо лято!