Какао бийч Елит 2 Elit 2 apart hotel - Cacao Beach Какао Бийч Слънчев бряг Хотели до Какао бийч Какао бийч – Елит 2

Какао Бийч е най доброто място в Слънчев бряг. Плаж, море и най – популярните клубове, каквото и да кажем за Какао бийч ще е малко.  Преливащ от живот, той е най-предпочитаното място за всеки, който иска да се забавлява. Любимият плаж за младите хора набира все по- голяма популярност  в България и извън нейните предели.

Нощувки до Какао бийч

Комплекс Какао Бийч Слънчев бряг стартира през 2003 год. като известно заведение за клубна музика. Постепенно край него се присъединяват и още няколко известни дискотеки – Бедрум, Кабана, Брилянтин, Час пик и Домби, за да се превърне целия комплекс в един мощен конгломерат на съвременните партита и развлечения. Нощният живот по плажната ивица винаги е бил активен и атрактивен. Работното време на множеството клубове и дискотеки започва от 22.00 ч и приключва тогава, когато и последният посетител реши, че е време за сън.


CACAO BEACH – РАЗНООБРАЗНИ ПАРТИТА И ЗАБАВЛЕНИЯ

Всяка дискотека на Какао бийч има собствен облик и вкус, привличащ вниманието и интереса на туриста според неговите предпочитания. Ако сте любители на ретро партита, на жарките салса и зумба тематични вечери, ЛА КУБАНИТА ще откликне на Вашите предпочитания. Освен вечерни, организира много емоционални дневни партита на плажа. Печейки се на финия пясък, летуващите остават приятно сюрпризирани с организираните програми от аниматори, увличащи в горещите ритми на темпераментните танци всички, които желаят да се забавляват на плаж Какао бийч. Тук всяко заведение си има собствено очарование.

Какао бийч Слънчев бряг

Ако харесвате изненадите, то БЕДРУМ е магнит за Вас. Заведението е важна част от репутацията на известните дискотеки на Какао. В него всяка година се организират престижни конкурси, грандиозни концерти с известни D J –и и певци, както от България, така и от чужбина. Заведението е изградено с много изтънчен вкус и стил – шик, задоволяващ и най – претенциозния клиент. Дискотека Бедрум разполага с екзотични хамаци на плажа, на които може да отдъхнете и съберете сили за предстоящите партита на плажа.

Какао бийч - Елит 2 Хотели до Какао бийч

Сравнително нов член към семейството Какао бийч е дискотека THE ONE в Слънчев бряг – с неповторимо очарование в организацията на фолк партита и развлечения. Всяка седмица екипа кани известни  изпълнители или пуска хитови парчета, които задържат вниманието на госта и поддържат огъня до сутринта.


CACAO BEACH – ЛОКАЦИЯ НА ДИСКОТЕКИ

На плажните клубни развлечения няма пренебрегнат музикален вкус. Разположени близко едно до друго, много бързо, без да използвате превозно средство, може да намерите изпълнени Вашите желания.

Така че, ако искате да намерите нови приятели, да изживеете незабравими вълнуващи моменти, а защо не и горещи страсти, то Вашето място е единствено Какао бийч. Забавлението и доброто настроение са гарантирани денонощно.

За да сте на една ръка разстояние от плажните атракции и дискотеки на Какао бийч, когато търсите места за настаняване, изберете „Какао бийч – Елит 2 – Хотели до Какао бийч „


Хотели близо до Какао бийч!