Как да изберем къде да отседнем?

С всеки изминал ден става все по-топло и по-топло. Замисляте ли се вече за морето?… ами да заровите крака в горещия пясък?
.. или страхотните ледени коктейли, които бихте си поръчали на бара на плажа?

beach-cocktail-cocktails-28284144

Да, все по-често се замисляме за лятната ваканция на морето.

Какво по-хубаво от жаркото слънце на плажа, партитата, готините клубове, приятелите и освежаващите морски вълни.

За да сте сигурни, че ще изкарате една страхотна почивка за море през лятото, е хубаво от рано да се помисли за правилната дестинация.

Какво ще кажете за Слънчев бряг?

Партита, клубове, готини плажове…
Но къде да отседнем?
Като всеки друг голям морски курорт в България, разнообразието от хотели е голямо.
Важно е да си отговорите на няколко въпроса преди да изберете къде да отседнете:
1. Хотел или Апарт Хотел?
2. Колко близо до плажа е?
3. Има ли басейн в хотела или комплекса?
4. Близо ли е до готините барове?
5. Каква е цената?

Ако се чудите каква е разликата между хотел и апарт хотел, може да намерите отговора си в следващите няколко реда.
Хотелите са страхотни, чудесни места, където да отседнете. Какво ви предлагат – стая, но за да се впишем в бюджета, често си вземаме обикновена двойна стая, в която основно спим, а по-голяма част от времето прекарваме навън.
Апарт хотелите предлагат по-големи стаи с кухненси бокс, хладилник (важно е да имате студена напитка близо до вас от рано сутринта), пространство, в което може да прекарате един приятен следобед. Да не забравим и вътрешната зона с басейни, приятно озеленяване и релаксираща атмосфера, която само може да допренесе за вашият конфорт.

На следващият въпрос за разстоянието, естествено отговорът е: колкото по-близо, толкова по-добре. Никой не обича да върви дълго до плажа под изтощителното слънце.

Басейн?

Доста хора ще си зададат въпроса: Та, нали съм на море, защо ми е басейн?
Отговорът е прост – защото сте на почивка и разнообразието е хубаво нещо. Представете си разстоянието до плажа, множеството хора, между
които трябва да си намерите място и пак си помислете за басейна. Там ще ви очаква шезлонг, бар и всичко това на минутка от стаята.

Заведенията и баровете са също важна част от нашата почивка. Тук обаче няма какво толкова да мислите, заведения и барове по курортите винаги има.
Друг е въпросът ако искате нещо комерсиално като Какао биийч в Слънчев Бряг – тогава бихме ви препоръчали нашият Апарт Хотел Елит 2 само на 200м от плажа и от Какао бийч.

И не на последно място е цената. Тук всичко зависи от вашето благосъстояние. Не забравяйте, че сте на почивка и вие определяте до каква степен ще се поглезите. Съветът ни е да започнете да се оглеждате отрано за добри оферти, както и да се запознаете с нашите цени за сезон 2017.