5 безплатни неща по време на почивка в Слънчев бряг– лунапарк и забава

 

По света има много места, които могат да се посетят за една седмица, но почти всички българи предпочитат да останат на красивото ни родно Черноморие и да почиват именно тук.  Много трудно е да не се обича морето и  морския бряг. Приготвили сме ви пет безплатни неща, които можете да правите по време на почивката си.

 

Пикник

 

Знаем, че това звучи доста емблематично, когато има навсякъде около вас множество  барове и механи за хранене. Един пикник сред природата има своя чар и сантименталност, както и се помни доста по –  дълго от едно нахранване в някоя механа. За целта трябва да си отделите един ден от лятната почивка. Отидете сред природата и  именно там направете своя пикник. Можете да отидете в някой парк и да прекарате един ден там, върху някое одеяло, кошница за пикник и весело настроение.

 

Плаване

 

Ако там, където сте отседнали, има възможност за малко плаване – възползвайте се. Обикновено това е плаване, което продължава около половин, един час до малък остров. Водата е кристално чиста и това предразполага към плуване с шнорхел например.

 

Фотосесия

 

Можете да си направите фотосесия. Морските курорти са изпълнени с места, където можете да се снимате и да си направите красиви снимки, които да ви останат спомен за цял живот. Възползвайте се от това, което природата и мястото ви предлагат.

 

Разходка

 

Разходете се в мястото, където сте на почивка. Можете да отидете на площада или пък в малкото село около курорта. Със сигурност ще видите нещо различно, ще научите нещо и може би ще се запознаете с нови хора, които да ви обогатят.

Експериментиране

 

Не забравяйте да опитате питиетата и храните, които ви се предлагат от местните хора. Научно е доказано, че човек помни със сетивата си, не само със снимки. Отпуснете се и дайте на сетивата си да опитат всичко. Може пък да откриете нова любима комбинация.

 

Научете се да опитвате от това, което живота ви предлага. Винаги можете да отидете в някой луксозен хотел, където да прекарате цялата си почивка, но истинските неща се откриват в естествената им среда и разбира се – те се помнят най-дълго. Така че, не се колебайте, а се впуснете в почивката си диво и необуздано.

А защо не опитате и посещение в Слънчев бряг – луна парк. Това ще Ви върне към детството и безгрижните детски моменти. Направете го и се почувствайте щастливи.

 

Ако вече си мечтаете за морето, то можете да направите резервация за апартамент още сега при нас  – Апарт Хотел Елит 2 на ниска цена. Няма значение дали само вие ще сте гост или цялото ви семейство – очакваме ви!