Хотели с отстъпка на морето за Вашата почивка

Време е вече да се замислите за своята лятна почивка. Традиционно отпуската е планувана и съгласувана с приятели или семейство, a от тук нататък какво следва – Разбира се, трябва да намерите и направите резервация в хотел, който покрива вашите изисквания и критерий. Основната идея е да се възползвате максимално от различните намаления на хотели, а това в повечето  случаи е свързано с ранните записвания. Традиционно с наближаване на лятото, а още повече в разгара на сезона, офертите с намаления се изчерпват и се заместват с предложения от по-скъпи цени.

Естествено, първото и най-важно нещо е да изберете в коя част от родното черноморие да отседнете. На север или  на юг, в нов или вече доказал се курорт – изборът е голям. Когато уточните  къде искате да реализирате своята почивка, за да може да се възползвате от разнообразието на хотели с отстъпки, трябва да предприемете няколко действия. Например да вземете решение  с колко звезди искате да бъде хотела и колко дни бихте искали да отделите за почивка. Ако тя е седмична или десетина дни (а защо не и повече), тогава лукса на 4 или 5 звездните хотели ще бъде като леко разточителство, имайки предвид, че чистотата, уюта и доброто обслужване са вече основен приоритет на повечето хотели. Освен това и Апарт хотелите, които са категория две или три звезди, предлагат всички основни екстри, необходими за вашето добро настроение и релакс. От друга страна с излишъка на спестените от нощувки пари, винаги можете да си направите една романтична разходка с яхта или да полетите с парашут, наслаждавайки се на морските красоти отвисоко – изборът на забавления в Слънчев бряг е много голям.

В заключение можем да кажем – колкото по-добър и посещаван е един курорт – толкова по-рано е необходимо да направите своята резервация, възползвайки се от промоционалните намаления.

За съжаление, по отношение на ранните записвания, българите отстъпваме на чужденците. Традиционно се опитваме да „хващаме влака” в последния момент, дори се случва да звъним вече на път за морето.

За да не ни се получава скъпа почивката, резервирайте още сега!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *