Слънчев бряг – апартаментни хотели

Когато стане въпрос за най – голям и най – известен български черноморски курорт, в съзнанието на човек долита мигновено Слънчев бряг. Не, че у нас няма и други морски курорти, но сякаш се делят, образно казано на Слънчев бряг и всичко останало. Наименованието на курорта идва от многото слънчеви дни през годината, финия пясък и топлото море, които са чудесна предпоставка за една вълнуваща почивка. А ако успеем към всичко казано да добавим и вълнуващите преживявания, тогава може да превърнем горещите емоции в едно незабравимо приключение.

Слънчев бряг е курорта на южното ни Черноморие, създаден през далечната 1958 година. От тогава до сега той непрекъснато се променя и обновява. Построени са над 200 хотела, ваканционни селища, голям брой частни апартаменти и немалко затворени комплекси. Странното е, че въпреки голямото предлагане и възможности за резервиране, в един момент може да се получи така,че да не може да си намерите място, където да почивате, ако не сте резервирали предварително дати.

В последните няколко години Слънчев бряг предлага и една нова възможност за уютно и комфортно настаняване, а именно Апарт хотел. При този вариант свободно се наема цели апартамент на много достъпни цени. Не се ангажира туриста под час за храна, тъй като в апарт комплексите има разнообразни кътове на хранене. Богата палитра от апарт хотели, разположени край брега на морето или недалеч от плажната ивица ще ви впечатлят с модерната си архитектура и всевъзможните удобства за една незабравима морска почивка.

В повечето случаи екипът на тези частни хотели е усмихнат, приветлив, много вежлив, предлагащ професионално обслужване по всяко време на денонощието. Слънчев бряг е изключително подходящ курорт както за спокойна ваканция, така и за нестихващи младежки и музикални приключения. Нагласата и настроението е определящият избор.

Хотел Елит близо до Какао бийч

Апарт хотели ЕЛИТ са едно приятно и спокойно местенце, впечатляващо с комфорт, уют и само на няколко минути от най-големия плаж в курорта – Какао бийч. Уникално съчетание на тиха и приятна почивка с добра локация, в непосредствена близост до много заведения и ресторанти. Едно приказно място от морето, което ще ви очарова с богати възможности за горещо и запомнящо се лято на фона на нестихващите партита на открито и всевъзможни атракции през деня и през нощта.

Как можете да стигнете до най-големия ни Черноморски курорт? Въздушният и железопътен транспорт са на ваше разположение. Разбира се, за предпочитане е личният автомобил, в който настанени удобно и пуснали климатика , ще направят пътуването ви леко и приятно през горещите летни дни към морето.

Слънчев бряг е курорт, който предоставя условия за прекарване на впечатляваща и разтоварваща морска почивка. Тук няма исторически забележителности, но има пък природни – точно пред нас се намират пясъчните дюни, напомнящи за пустинния климат, а всъщност спокойно съществуващи в континенталните географски ширини. Наличието на множество казина, развлечения, шумни дискотеки и нощни барове, са превърнали комплекса в своеобразен български Лас Вегас.Нашите гости обичат не само да почиват, а смяната на ритъма на почивка – от сладкия сън и морската дрямка на плажа, до емоцията с връх в крайбрежните заведения.

Изживейте и Вие вашата гореща морска почивка в неповторимия ни Слънчев бряг!