Резервация-Елит-2

Резервирай в Апарт хотел ЕЛИТ 2

Слънчев бряг е най – прекрасното място за отдих и забавление  по нашето черноморие. Това е чудесния избор за една пълноценна семейна  почивка или забавна ваканция с приятели. За да е всичко идеално вие трябва да имате и подходящо място, където да отседнете по време на престоя си. Апарт хотели Елит е именно такова място.

Апарт Хотел Елит 2 е разположен в южната част на курорта, на изключително спокойно и уютно място. Архитектурата му наподобява кръг, в центъра на който са разположени водните басейни за възрастни и деца. Гледката е невероятна, тъй като целия комплекс  е изграден сред зеленината на река Хаджийска, а интересното интериорно решение  с панорамния мост гарантира романтиката на престоя Ви. Много съществен акцент е, че  се намира  близо до плажа и морето – само на 5 минутки пеш.

На Вашето разположение са различни по големина апартаменти, които са оборудвани с всичко необходимо за една страхотна и незабравима ваканция.

Комплекси Елит Слънчев бряг

Комплекси Елит разполагат с озеленена площ, пейки за отдих и сладка раздумка,разположени около басейните. Чадърите и шезлонгите са достатъчни, за да можете  без да се притеснявате  да си направите плаж, ако морето е бурно.

Във всеки апартамент има  климатик, хладилник, кабелна ТВ, оборудван  кухненски бокс.  Просторните тераси внасят допълнителен чар на апартаментите, където можете да прекарате романтични вечери със семейство и приятели.

Ако сте дошли в Слънчев бряг по работа, Апарт хотели Елит 2  ще ви осигурят всичко необходимо, за да може вашият престой или среща да минат нормално. Разположени  на комуникативно място, на еднакво разстояние  от центъра на курорта и гр. Несебър. На 100м от тях се намира автобусна спирка, от която може да потеглите към градовете Поморие, Бургас, Созопол.

Апарт комплекси Елит предлагат  през цялото лято свободни апартаменти за наемане и най-доброто за своите гости. Работи сезонно – от месеците май до септември.

Ако сте любители на нощния живот, то Слънчев бряг има какво да ви предложи. Клубни партита, дискотеки, забавления и много изненади ви очакват! Елате и си подарете една незабравима ваканция на това прекрасно и слънчево място!

Потърсете ни на тел.0886 881 910, за да сте спокойни за вашата резервация!

 

Автор: Апарт Хотел Елит 2