Слънчев бряг е най – известния и най – посещаван български черноморски курорт. Изграждането на комплекса е избрано много умело, за да може още от самото си създаване да събуди интереса на български и чуждестранни летовници. Добрата локация – в южната част на българското черноморие, гарантира повече слънчеви дни и топло море за всички ценители на шоколадовия тен.

Удачното географско местоположение винаги провокира интереса на туриста с разходки до античния град Несебър, древния град Поморие, известен с добиването на сол и сравнително младия Свети Влас, но по нищо не отстъпващ на големите морски курорти.В наши дни Слънчев бряг е толкова обновен и разраснат, че често летовниците го сравняват с град.
На територията на комплекса има построени различни по вид и големина хотели – тризвездни, четиризвездни, петзвездни. Легловата база на предлагане е огромна. На неговата територия преди 10 години започнаха изграждане на нов вариянт на почивка, с интересно архитектурно решение – Апарт комплекси.

Локализирани на тихо и спокойно място, встрани от оживлението, съпроводено от много шум, но същевременно позиционирани само на 5 мин пешеходно от плажа и клубните забавления по морското крайбрежие.
Трябва да споменем, че няма ярко разграничение между Хотел и Апарт хотел, или казано по – точно, можем да отбележим, че съществуват много допирни точки. Услугата и в двата случая е пълна – от настаняване и престой, до изпращане. В Апарт хотелите може да се резервира не само стая, както в хотелите, а може да наемете апартамент под наем за различен брой нощувки. В Апарт хотелите работи също добре подготвен персонал, обгрижващ клиентите, изпълняващ различни услуги, но не до степен на досада. Мениджърския екип е динамичен и гъвкав.

Освен с направена резервация на Апартаменти под наем Слънчев бряг, може да съдейства за посрещане и изпращане на гостите до летище Бургас и Варна, ЖП гара или Автогара до близките дестинации. Достигайки до деликатния момент с изхранване, при който винаги възникват полемики, веднага споменаваме, че тук освен ресторант, има изградени и други своеобразни кътове за хранене. Може да похапнете американска пица, дюнер , палачинка в къщичка на палачинките и др. деликатеси, или да си купите нещо необходимо от хранителния супермаркет.
Напоследък кокетните Апарт хотели все повече печелят доверието в туриста – с добрата локация за почивка до най – известния и посещаван плаж Какао Бийч, със спокойната обстановка и красивата природа, непосредствено до тях, с любезния екип, който винаги помага в настаняването – от избора на това какъв Апартамент под наем да резервирате, до приятната почивка на море.

https://elit2bg.com/