Слънцепредпазни емулсии Слънцепредпазни кремове цена

Защо да изберем по – висок фактор на UV защита на слънцепредпазните продукти

 

Почти всички сериозни козметични и фармацевтични фирми започват да позиционират своите слънцепредпазни кремове, емулсии и млека още през ранната пролет. Поставят стелажи в обектите, борят се за повече рекламна площ и по – голям пазарен дял. Не, че започват продажби в несвяст през месеците април и май. Просто смисълът е в обмислената целенасочена стратегия – Когато ти потрябва, да знаеш какво и от къде да си купиш. Тъй като си обхождал различни магазини и аптеки, вниманието ти е било заострено към всичко необходимо. Някъде съвсем лежерно и непринудено се е вмъквало „дразнещото” за окото  цвят, стелаж, продукт… Идва лятото. Изведнъж от подкорието на мозъка започва да изплува кое къде си видял и  се насочваш право в целта.

Слънцепредпазни емулсии – провокация с цената и ефекта

На фона на поскъпващия ежедневен пазар, всеки изхожда от принципа на „по-евтиното” и без да се замисля слага в плажната чанта „там какво да е”, само и само да е спокоен и доволен, че е изпълнил заръките на мама или баба. Не дай си Боже, ако се е докоснал до някой вестник или списание с обширни материали относно тенденциите „Колко са вредните UV лъчи”, човек  остава направо раздвоен. Чуди се към какво да посегне. Търси за съвет някой приятел, който в повечето случаи не е толкова компетентен и субективното му мнение може даже да му навреди.

Кой фактор е за предпочитане

Разбирайки принципите на взаимодействие между фактор на плажната емулсия и време на престой без опасност от изгаряне ( условните изчисления вече са ясни),започваме да се двоумим по – високия ли SPF да предпочетем или по- ниския. Ако изберем високия фактор дали ще успеем да си дойдем от почивка с шоколадов тен или  колегите на работа ще ни питат „Лошо ли време уцелихте, че не сте почерняли?”

Слънцепредпазни кремове цена

Всъщност ситуацията  не е толкова тежка. Ако продавач – консултантът в козметичния магазин, в аптеката или дрогерията е компетентен, ще Ви обясни, че купувайки продукт с по – висока UV защита и първоначално  плащайки за него по – висока цена, всъщност спестявате повече, защото сте избрали по – дълъг престой на слънце с едно намазване и по – икономично използване на продукта.

Автор: Апарт Хотел Елит 2