Слънчев бряг – резервации Апарт Хотели Елит

Благодарим за проявения интерес към Апарт Хотел Елит 2. За да резервирате апартамент, може да използвате резервационната форма по-долу, да се обадите на наш служител на посоченият телефон или на място в комплекса. Ние гарантираме коректно отношение спрямо данните, които оставяте в процеса на резервация.

След като изпратите заявка за резервация, наш служител ще се свърже с Вас в рамките до един ден.
Коректно ще Ви обясни възможностите за настаняване и цената, която трябва да платите за избрания от Вас период. Необходимо е да преведете авансов депозит в размер до 30% от стойността на резервираната от вас услуга.
След получаването й резервацията се счита за направена и потвърдена. Ако нямате индивидуални договорености, периода за изчакване на получаване на авансовото плащане е 48 часа/2 работни дена/ След този период при неполучаване на депозита, резервацията се счита за непотвърдена и автоматично анулирана.

В случаите, когато нямаме свободни наличности, отговарящи на Вашите желания, хотелът отново ще Ви отговори и ще предложи други варианти, ако има такива.

Онлайн резервация

Тази форма ще Ви даде възможност да се свържете с нас по електронен път, за да проверите свободните места в желания от Вас период. За да можем да отговорим максимално точно и изчерпателно на запитването Ви, моля попълнете всички необходими графи, отбелязани със *.

Дата на пристигане*

Дата на освобождаване*

Брой почиващи*

Тип апартамент*

Вашето име и фамилия*

Вашият Email*

Вашият телефон*

Вашето съобщение

Съгласен съм с Общите Условия


Изпращане на форма за резервация се счита само за запитване. Моля, изчакайте потвърждение от страна на хотела.

Резервация по телефон или на място

Телефон: +359 886 881 910
Адрес: Апарт Хотел Елит 2 к.к. Слънчев бряг 8240, България