Почивка в Слънчев бряг – Апарт Хотел Елит 2

Почивка в Слънчев бряг – Само произнасяйки думите „Слънчев бряг”, в главата ни изплува онова магнетично очарование, зареждащо ни с мощен заряд от положителни емоции, което никога не може да се сравнява с останалите български курорти. Курортен комплекс Слънчев бряг е разположен в южната част на българското черноморие, в красив морски залив с форма на полумесец. Плажната ивица е просторна, с дължина около 10 км, а финия златист пясък на места оформя големи пясъчни дюни, които са природен феномен, нетипичен за страни с континентален климат.

В най – големият ни черноморски курорт винаги е имало специфично очарование – активна почивка, активно забавление, активен туризъм за разглеждане на историческите забележителности и активни екскурзии до различни дестинации. Въобще при него всичко е активно.

През 2003 година бе открит и „Аction aquapark “ – най-голямата водна атракция на Балканския полуостров и по Българското черноморие, предлагащ различни атракции за малки и големи, задоволяващ и най- претенциозните вкусове.

Не случайно в общите представи на хората е известен с етикета „младежки курорт”, но в допълнение и уточнение можем да кажем, че е любимо място не само на младежката аудитория. Тук е любимото място за почивка и нощувки на хора от различни възрасти. В добрата локация – на втора линия и 5 мин. до плажа, в комуникационната среда – на 100 метра от автобусната спирка и спирката на атракционното влакче, в 10 минутния пешеходен ход до денонощните забавления, всеки е способен да открие своите приоритети.

Нощувки на ниски цени до Какао бийч

Обмисляйки къде да бъде точното място за почивка, човек винаги се съобразява с локацията и отдалечеността от плажа. Не случайно водещият въпрос при избора на хотел за нощувки е „на колко метра от морето се намирате”. Нашите Апарт хотели Елит се намират точно зад уникалните пясъчни дюни на запомнящият се и с международна известност плаж Какао бийч. Нощувките са спокойни и изгодни. При нас летуващите наемат на ниски цени цели апартаменти, гарантиращи спокойствие, близко до домашния уют.

За един голям курорт е голямо предимство добрата локация. Избирайки да нощувате в Апарт комплекси Елит, можете спокойно да елиминирате използването на личния превоз и таксита. Четейки написаното до тук, не оставяйте с впечатление, че близостта до всичко е съпроводено с много шум и глъч, не позволяващи да се почива. Напротив – разположението на комплексите е сред зеленина и шума на река на спокойно протичащата река Хаджийска. При нас природата е съхранена. Туристът може да се наслаждава на сладкия напев на птиците, да си направи улов на риба от сладководната река, да се уедини според настроението си и да е спокоен, че се намира близо до Какао бийч.