Къде се намира – Апарт Хотел Елит 2 – Карта на Слънчев бряг

Местоположение – Апарт Хотел Елит 2 – На посочената Карта на Слънчев бряг може да се ориентирате къде е локализиран Апарт Хотел Елит 2. На нея може да погледнете и колко близо се намира нашия ваканционен комплекс до най –  хитовия плаж Cacao Beach.
Разположен е сред зеленината на река Хаджийска,която позволява на любителите спортен риболов. Позициониран в тихата и спокойна западна част на Курортния комплекс Слънчев бряг, далече от хорския шум на плажните забавления, Апарт Хотел Елит 2 Ви предлага да наградите себе си с една невероятна морска почивка и заслужен отдих.

Местоположение – Апарт Хотел Елит 2

Апарт хотелът е изграден на удивително място и не е необходимо да ползвате транспорт, за да стигнете  до топлия пясък и спокойното море – само на 5 минути от Какао Бийч – на втора линия, зад уникалните пясъчни дюни, характерни за пустинния климат и станцията на Министерски съвет.
Разстоянието до центъра на Слънчев бряг е около 20 минути пеш по плажната алея. Също толкова е и разстоянието в срещуположната посока – до древния гр. Несебър.
До нас се намира автобусна спирка, на която спират автобуси за градовете Бургас, Поморие, Созопол и Несебър, както и спирка на атракционно влакче. Само на крачка от хотела може да посетите магазини, ресторанти или кафенета.


За улеснение може да ползвате нашите координати

GPS координати с google maps:   42.677035, 27.704535   Слънчев бряг карта
Map-Sunny-Beach-1, Карта на Слънчев бряг, Местоположение - Апарт Хотел Елит 2
Карта на Слънчев бряг – Местоположение – Апарт Хотел Елит 2