Полезна и контактна информация – Хотел Елит Слънчев бряг предлага апартаменти, които се намират на 200 метра от плажа на Какао бийч. Само за 15 мин. пеш по плажната алея, може да достигнете до древния архитектурен град Несебър, както и до центъра на курорта. На 150 метра от Апарт Хотел Елит 2 се намира автобусна спирка, както и спирка на атракционното влакче.

Контактна информация – Апарт Хотел Елит Слънчев бряг

Елит 2 е позициониран на втора линия, зад станцията на Министерски съвет. Хотелските апартаменти са локализирани непосредствено до река Хаджийска, позволяваща сладководен риболов.

При въпроси от Ваша страна, моля, попълнете формата на запитване по-долу и ние ще се свържем с Вас в следващите 24 часа.

Нашата цел винаги е била да Ви бъдем възможно най-полезни с предоставената информация при посещението на нашия сайт.
Свържете се с нас и ще получите информация за всичко, което ви интересува. За да успеем коректно и изчерпателно да отговорим на въпросите, които Ви вълнуват, моля попълнете всички полета на зададената по-долу форма – Вашето име; E-mail адрес; Номер на телефона:
Контактната информация не подлежи на публикуване в сайта. Предоставените за контакт данни ще бъдат използвани единствено от Администратора на сайта с цел осъществяване на контакт с Клиента, желаещ да почива в Апарт Хотели Елит.

Как да се свържете с нас – Контактна информация – Апарт Хотел Елит Слънчев бряг

  Как да се свържете с нас:

  Вашето име (задължително)

  Вашият Email (задължително)

  Телефон

  Вашето съобщение

  Нашите контакти

  Апарт Хотел Елит 2
  к.к. Слънчев бряг 8240, България
  Тел: +359 886 881 910
  e-mail: office@elit2bg.com