Евтина почивка на море

Евтина почивка на море

 

 

 

 
 

 

Евтина почивка на море

Евтина почивка на море – Много често  се случва да  искате да почивате на хубаво място, но по възможност да не плащате много. Причините  могат да бъдат най-разнообразни. Може би искате да си купите повече сувенири от морето или пък имате къща на село, която обичате и искате да я реставрирате.  Със сигурност всички вие сте попадали на оферти за почивки. Наистина те са евтини, но не винаги това отговаря на реалната цена,  в офертата.  Убедени сме, че у вас вече се прокрадва мисълта дали наистина има евтина почивка или това е само мит? На този въпрос ще намерите отговор в следващите няколко редове.


Евтина почивка на море – изгодни варианти

Ако пътувате сам имате право да вземете автобус или влак до някоя от големите дестинация – Варна или Бургас, за да ви излезе най – икономично.  Ако сте голяма компания, то най-удачно ще е да си поделите разходите за път и да пътувате с кола. С лек автомобил имате възможност да спрете по всяко време за почивка и не е необходимо да гоните някакъв час на тръгване или пристигане, тъй като вие си определяте за колко време да стигнете до желаната дестинация. . И двата начина си имат своите предимства и недостатъци.

Евтина почивка на море близо до море

Ако сте пък по-авантюристична личност и обичате приключенията, то можете да почивате в някое селце, което да е близо до морето и на бунгала. Да, определено бюджетът ви ще е доста доволен от това, тъй като разценките са доста ниски, а ако сте група приятели, то почивката ви може да излезе почти без пари. Казахме авантюристична личност, тъй като бунгалата не са особено поддържани. Е, ако не ви притесняват дребните недостатъци, то тогава можете да си изкарате чудесно.  Друг вариант е да спите  в хостел или къща за гости. Там цените може да са малко по-високи, но поне получавате прилични условия за парите си.


Храна

Остава храната и водата. За храната вие сами си преценявате колко да харчите на ден,  от къде да пазарувате и какъв бюджет да заделите. Избягвайте капанчетата по морето, тъй като там цените са доста високи, а все пак търсите евтина почивка, нали?!

Ако искате да имате една страхотна ваканция на достъпна цена, то елате в Слънчев бряг! Направете своята резервация в Апарт Хотел Елит 2. Цените там са приятни и реални, а обслужването е на достатъчно професионално ниво. Въпреки, че комплекси Елит са с категория 2-3 звезди, обстановката надминава очакваното. При нас зад „цената” стои по – високо качество. Направете своята резервация още сега на специални ниски цени и планирайте своя чакан летен релакс ! Очакваме ви!

Автор: Апарт Хотел Елит