Комплекс Елит 2 Почивка семейна почивка в Слънчев бряг

Семейна почивка в Комплекс Елит 2 Слънчев бряг


Апартаментен Kомплекс Елит 2

Слънчев бряг е едно чудесно място за забавления през лятото, но  е подходящ и за семейна  почивка. Всяка година хиляди туристи от България и чужбина се наслаждават на морето и плажа, слънцето и прекрасните летни нощи именно в Слънчев бряг. Ако и вие сте решили да прекарате тази година ваканцията си там, но не знаете къде да отседнете, то имаме предложение за вас. Представяме ви  Апарт Kомплекс Елит 2

Апарт  Хотелът е с интересно архитектурно решение и се на мира на 200 метра от плажа. Разположен е на втора линия, точно зад пясъчните дюни  с разгъната площ от около 7 хиляди квадратни метра. На това огромно пространство са разположени 120 комфортно обзаведени  различни по вид апартаменти – едностайни, двустайни и тристайни, голям басейн за възрастни с красив панорамен мост, 2 детски басейна с водна пързалка и атрактивна гъба, ресторант, пицария и мини маркет.

На територията на басейна има безплатни чадъри и шезлонги за гостите на комплекса. Всичко в Елит 2 е изградено с  детайлна прецизност, за да осигурят на вас и вашето семейство незабравим комфорт и удобство.


Удобства в Комплекс Елит 2 Слънчев бряг

Всеки апартамент е обзаведен удобно с кухненски бокс, климатик, кабелна ТВ, хладилник, баня с тоалетна, просторна тераса.

Към удобствата на Апарт хотела  има и жива охрана денонощно, която се грижи за вашата сигурност и спокойствие.  В района има множество магазини за сувенири, дрехи и каквото друго се сетите. Автобусната спирка, която е само на метри от хотела, е централна и може да се отправите в различни посоки  към градовете  Св. Влас, Несебър, Поморие, Равда, Созопол, Бургас.


Опитайте семейна почивка в Слънчев бряг

Може би си мислете, че цените  са високи, на фона на всички удобства, които се предлагат. Това, обаче не е така. Отличното разположение на комплекса също е предимство, което елиминира плащанията за допълнителни услуги. За да  останете доволни от почивката си, цените в Апарт хотел Елит 2  са разумни .  Няма от какво да се притеснявате, а е време да резервирате своя апартамент още от сега, за да сте спокойни в  очакването си на  незабравимото лято!

Автор:

Апарт Хотел Елит 2