Апарт Хотел Елит 2 Ви приветства с Добре дошли в новия си блог  – страницата, в която ще поместваме всичко интересно, случващо се с нас, около нас , курортен комплекс Слънчев бряг и т.н.. Това е нашата първа публикация. Създадохме този блог, за да можем по още един своеобразен начин да Ви поднасяме интересна и полезна информация на различни теми, свързани с морето, почивките и туризма като цяло. Разбира се, когато има повод, може да се изкушим да пишем и за природата в България, която е красива и уникална с четирите си годишни времена, с разнообразния релеф и богато културно наследство.

Елит Слънчев бряг

Почивка в Слънчев бряг

В последно време сякаш стана много модерно да си омаловажаваме достойнствата и да толерираме чуждите неща – било то стоки, хипермаркети, курорти, та стигайки чак до политическите възгледи. Чувството за род и родина се разми. Родовата принадлежност изостана и затова честичко се чува „ Ама ти в България ли ще почиваш?“ Наистина човек трябва да обикаля, да съпоставя, да разширява кръгозора си, да пътува, но чак пък да неглижира всичко родно, смятам че е недопостимо. Другите народи така си възхваляват и малкото, което имат, достигайки чак до степен на превъзнасяне, т.е. умеят да правят от „нищото – нещо“, а ние само черногледо коментираме, сякаш не сме българи или сме под наем тук и за малко, готови при първа възможност да я заменим за нещо „чуждо“. Искрено се надявам, че Вие, Ние, с общи усилия да допринасяме за укрепване на българското самочувствие. Понякога ще е нужна доза снизходителност, но в съзнанието ни нека утекват мислите на Великите Учители, че България не е случайно място на планетата Земя…

Започвайки начинанието през зимата, в главите ни изникват неповторимите спомени от лятото и морската почивка. Преживените приятни моменти са запечатани в съзнанието ни като ярки картини, готови да изплуват и дадат онзи тласък на мисли, който превръща човека в творец. Затова, скъпи приятели и гости, ще споделяме, ще Ви уведомяваме, ще Ви разведряваме, за да бъдем по – различни от „търсачките“. Все пак в живота освен нови технологии, има емоции, чувства, изживявания, които Дай Боже, да бъдат с превес към положителното, които ни карат да се чувстваме живи – сътворени от плът и кръв, незабравящи, че преди всичко сме духовни същества.

От Апарт хотел Елит 2

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *